Politika

1od5miliona: Pajiću, kome si platio štampanje “poternice” za glavnom urednicom Podrinskih?

Pokret “1 od 5 miliona” zahteva od nadležnih organa da utvrdi i procesuira one koji su naručili štampanje i one koji su odštampali “poternice” kojima se poziva na linč urednica “Podrinskih” Isidora Kovačević, a kojima je od jutros preplavljen Šabac.

“Osnovano sumnjamo da iza ovog sramnog oglašavanja lova na glave urednice Podrinskih i drugih pojedinaca, stoje šabački naprednjaci pod komandom gradonačelnika Aleksandra Pajića. To je, podsetimo, isti onaj Pajić koji je svoju službenu škodu dao za razvoženje batinaša koji su letvama i čekićima mlatili goloruke ljude na blokadi puta 27. novembra. Kada ne razvozi batinaše, Pajić crta i distribuira poternice za ljudima koji iznose istinu o njegovim kriminalnim radnjama”, navodi se u saopštenju Pokreta 1od5miliona.

Pokret navodi i da je “sramna poternica dokaz da Pajić sa svojim razbojnicima nije uspeo da letvama, čekićima, pretnjama i drugim pritiscima zastraši i ućutka nezavisne novinare i sve one koji iznose istinu, pa sad pribegava javnim pozivima za odstrel”.

“Smatraćemo ga lično odgovornim ukoliko se bilo šta desi ljudima koje je stavio na “poternicu”, i tada neće biti dovoljno velikog čekića iza kojeg se može sakriti”, poručuje ovaj pokret.

“Još jednom pozivamo policiju i tužilaštvo da pod hitno reaguju, a ne da služe kao saučesnici u razbojništvu šabačkih naprednjaka”, zaključuje se u saopštenju Pokreta 1od5miliona.

Comments

comments