Društvo

24 minuta na N1: Ništa nismo menjali, kao što je i vlast ostala ista

Nova sezona emisije “24 minuta za Zoranom Kesićem” startuje večeras. Viktor Marković, novinar Njuz.net-a, ekipe koja s Kesićem radi emisiju, kaže da koncept ostaje isti, jer je “ista i vlast”. “Kada se ništa ne menja sa druge strane, sa one koju komentarišemo, čudno je da se i mi menjamo. Pa čekamo da se promene ovi na vlasti, pa ćemo i mi onda da uvedemo nešto novo”, kaže Marković u Novom danu.

Dodaje duhovito i da je – voditelj isti.

“I voditelj ostaje isti, to je bitno da se kaže, jer je u imenu emisije, pa ne možemo da ga menjamo. Ostaje sve isto, samo je televizija nova, tako se i zove. Dugo smo većali da li da nešto menjamo i rešili da ako gledaoci ovo ovako do sada vole i to daje dobre rezultate, shvatili smo da ne treba ništa menjati. I to je ujedno i naš zgodan izgovor kada nas pitaju da li nešto menjamo, pošto smo prilično lenji”, bio je duhovit Marković.

Naravno, dodaje, da ako se nešto desi da se promeni, to će biti iznenađenje i za njih “podjednako kao i za gledaoce”.

“A postoji još jdna stvar – ako se ništa ne menja sa druge strane, sa one koju komentarišemo, čudno je da se i mi menjamo. Pa čekamo da se promene ovi na vlasti, pa ćemo i mi onda da uvedemo nešto novo, ako oni uvedu nešto novo”, kazao je.

Ostatak intervjua možete pročitati na linku:http://rs.n1info.com/Vesti/a573635/Markovic-Nova-sezona-24-minuta-nista-se-nije-promenilo-jer-je-i-vlast-ista.html

Comments

comments