Zabava

5 koraka: napravite od nje vašu porno zvezdu

Pravljenje seks snimaka može biti vrlo uzbudljivo za oboje. Privatni video će biti bum za vašu vezu, zato krenite da odbrojavate: 3,2,1- Akcija!

Ipak treba imati na umu da svaka devojka vaga u glavi prednosti i mane snimanja pornića.

Da bi je što pre na fin način ubedili na pornić morate joj ući pod kožu. Vaša cica će se pretvoriti u Lisu En ako ozbiljno postupite u sledećih 5 koraka:

1. Kupujte je zavodljivim pričama (za početak). Ispričajte joj vaše najvlažnije snove na najgalantniji način. Probudite joj maštu, i postavljajte joj seksi ali ne i vulgarna pitanja. Upecaće se i sama će početi da fantazira.

2. Obuzmite joj psihu najzavodljivijim komplimentima. Ponašajte se kao član grupe Bojs benda, glumite emotivca kome je stalo do svakog njenog poljupca, a kamoli do nečeg više. Tako će steći vaše poverenje i lakše će poverovati u vaše “iskrene namere”.

3. Kada se vaša “bajaderica” konačno opustila predložite joj snimanje. Uradite to tako da umisli da će joj to biti životna uloga i podstaknite je da bude što motivisanija.

4. Kao svaki dobar režiser, upoznajte je sa scenarijom, dopustite joj da “odradi” nekoliko proba ispred ogledala. Tako će se opustiti pred premijeru.

5. Vlažni san uživo : Svetlo, kamera, akcija!

Ukoliko vam se dopao ovaj tekst, pročitajte i naše glavne priče za danas:

Sramno: SNS otvorio odbor u nekadašnjem logoru!

Zbog SNS ekonomske politike u 2018. gubimo još 60 miliona dolara!

Aja Jung – prva sponzoruša Beograda

Comments

comments