Zabava

5 laži koje sve žene govore na početku veze

Priznajte, i vi ste jedna od njih.

Svi želimo na početku da ostavimo što bolji utisak na našeg partnera, zbog čega smo često skloni preterivanju i preuveličavanju stvari, kako bismo se što više svideli onoj drugoj strani.

Iako lažu i muškarci, danas vam otkrivamo pet najčešćih laži koje na početku veze izgovaraju žene, a verujemo kako ćete se prepoznati barem u jednoj.

1. Nisam ljubomorna

Većina žena neće priznati da u sebi nosi ovu osobinu, posebno ne na početku veze i ako im je partner priznao kako su mu bivše partnerice bile posesivne. Takve stvari na videlo izlaze tek kasnije.

2. Sve je OK

Ovu su rečenicu barem jednom u životu izgovorile baš sve žene ovoga sveta, iako baš ništa nije bilo u redu, posebno u počecima veze. Zašto se tako ponašaju? Jer žele da njihov partner sam shvati gde je pogriješio, da mu one to ne moraju govoriti, no kada se uhvatite da ovu rečenicu izgovarate i kasnije, shvatite da to tako ne ide s muškarcima.

3. Tvoja mama je super

Na početku veze, ne postoji niti jedna druga rečenica u vezi s njegovom majkom osim ove, čak i ako to ne mislite. Prema muškarcima ne postoji niti kasnije, no mnogo je lakše reći mu za nekoliko meseci kako se s njom ne slažete nego sada na početku.

4. Novac nije bitan

Da nas odmah pogrešno ne shvatite, to ne mora nužno značiti da njihov partner mora imati veliku platu ili biti bogati naslednik, nego da mora da radi, da hoće i znati zaraditi, kao i da pametno raspolaže novcem.

5. Savršen si

Kako smo ranije napomenuli, mnoge žene sklone su svakakvom preterivanju u počecima veze kako bi se njihov partner zbog komplimenata osećao još poželjnije, iako već tada prepoznaju stvari koje im smetaju. No time ne misle ništa loše.

Comments

comments