Društvo

Aerodrom u Nišu uskoro prestaje da postoji?!

Direktor Javnog preduzeća Aerodromi Srbija Mihajlo Zdravković rekao je agenciji Beta da je postupak pripajanja preduzeća Aerodrom Niš u završnoj fazi i da bi trebalo da bude okončan do kraja avgusta.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SPORNI DETALJI U STUDENSKOM DOSIJEU DOKTORA NEBOJŠE IZ BEOGRADA

Zdravković je kazao da je imovina niškog aerodroma sada u vlasništvu Aerodroma Srbija, dok je JP Aerodrom Niš operater na aerodromu.

Loading…

„Posle pripajanja, u Nišu će postojati samo jedno privredno društvo, preduzeće Aerodromi Srbija. Ovo preduzeće će preuzeti zaposlene u JP Aerodrom Niš i biće operater na niškom aerodromu“, izjavio je Zdravković.

On je podsetio da je sedište Aerodroma Srbija preseljeno u Niš krajem juna i ubuduće će biti u tom gradu, odakle će upravljati i kraljevačkim aerodromom, a u perspektivi i aerodromom Ponikve u blizini Užica i ostalim malim sportskim aerodromima u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: VESELJI PRESUDIO HARADINAJU, SLEDE NOVE OSTAVKE U PRIŠTINI?!

Prema Zdravkovićevim rečima, u toku su pregovori sa zainteresovanim avio-kompanijama o otvaranju linija sa aerodroma u Kraljevu.

Očekivanja su, dodao je Zdravković, da aviosaobraćaj bude uspostavljen tokom predstojeće zimske ili letnje sezone letenja.

PROČITAJTE JOŠ: KO JE ZAISTA PISAO VUČIĆEV “AUTORSKI” TEKST U POLITICI?

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments