Društvo

“Alo!” ponovo crta mete – Demanti Ivana Krstića povodom najnovije laži

Nešto što sebe naziva “Dnevni list Alo!” nastavlja da radi ono u čemu je najbolji – laže, kleveće i crta metu na čelo neistomišljenicima.

U najnovijoj bljuvotini koju su objavili dotakli su se teme protesta zakazanog za 13. april i izneli gomilu laži koje zaista imaju samo za cilj još veću podelu u našem društvu.

Ivan Krstić Krcko

Ovako izgleda tvit Ivana Krstića, inače člana Glavnog odbora Demokratske Stranke koji su novinari režimskog tabloida citirali uz poruku koju osim njih niko drugi ne vidi, a to je “Dolazimo u Beograd da sve rušimo i da jednom zauvek završimo sa većinskom Srbijom!”

Povodom njihovog teksta oglasio se i sam Krstić i poslao nam njegov demanti koji prenosimo u celosti:

U skladu sa zakonskim odredbama koje regulišu oblast informisanja, a odnose se na pravo lica o kome se iznose netčcne informacije, paušalne ocene i neistinite tvrdnje da na istovetnom prostoru dobije priliku za prezentiranje tačnih,objektivnih i celovitih činjenica, molim redakciju da objavi demant. Moja aktivnost na socijalnim mrežama, kao i politička u svojoj osnovi nije i nikada neće biti rušilacka.

Odgovornost preuzimam za mobilizaciju na konstruktivnim osnovama. Ne delujem kao poslušnik, ne pišem po diktatu.

Smatram da je jedino potpuna razgradnja sistema autokratske vladavine način za temeljne i nuzne promene. To je moje legalno i legitimno pravo na slobodu mišljenja i izražavanja političkih uverenja.

Nisam rušio, palio i krao devedesetih dok su pojedinci iz aktuelne vlasti vršili vlast, nisam rušio na demonstracijama podrške ratnim zločincima kao sadašnji čelnici, nisam kidao table sa imenima ulica. Zbog kratkoće izražavanja koje diktiraju pravila komunikacije na informativnim platformama nisam slao Manifest, program, već poziv da 13.aprila razrusšmo obruče straha i krenemo u građenje odnosa, nad samih i sistema koji neće biti pravljen po meti jednog čoveka.

Comments

comments