Politika

Ana Brnabić izrazila želju da radi kampanju Aleksandru Vučiću

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da želi da učestvuje u kampanji za parlamentarne izbore, ali da će to raditi, kako ona kaže, u svoje slobodno vreme, kako ne bi mešala svoje članstvo u Srpskoj naprednoj stranci sa radom u Vladi.

Na Kopaonik biznis forumu, Brnabić je rekla da želi da ima ulogu u kampanji, ali da će to morati da radi u slobodno vreme, ne za vreme posla.

Iako je Brnabić naglasila da će voditi računa da ne vodi funkcionersku kampanju, odnosno da svoje članstvo u SNS ne meša sa radom u vladi, vreme će tek pokazati da li je u tome i uspela, budući da funkcionerima SNS to do sada i nije baš polazilo za rukom.

Premijerka je vrlo zadovoljna radom Vlade Srbije i ocenila je da je dobro što je Vlada „izgurala ceo mandat od četiri godine“.

„Zadovoljna sam radom Vlade. Da li je moglo bolje? Uvek može bolje. Mogli smo da radimo još efikasnije, mogli smo da radimo u boljoj koordinaciji“, rekla je Brnabić.

Po njenoj oceni stvorena je osnova, ali i smernice za buduću vladu o tome kako treba da se nastave reforme u Srbiji i šta su prioriteti premijerkinog kabineta.

Vlada će nastaviti da radi nesmetano i kada se raspišu izbori kako bi, navodi Premijerka, mogla da „donosi odluke“.

 

 

 

Comments

comments