Politika

Brnabić nas otvoreno za*ebava sa pričom u “učlanjenju u SNS”!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da u vladajućoj Srpskoj naprednoj stranci vidi mnogo odličnih i kvalitetnih ljudi i da je počela da razmišlja da se učlani u tu stranku.

„Moram da kažem da sam počela da razmišljam da se učlanim“, rekla je premijerka u intervjuu za jedne nedeljne novine.

PROČITAJTE JOŠ: PRETUČEN UREDNIK NEZAVISNOG PORTALA, POLOMLJENA MU JE JAGODIČNA KOST! ETO KAKO IZGLEDA SLOBODA MEDIJA U NAPREDNOJ SRBIJI!

Komentarišući tvrdnje predsednika SNS-a i Srbije Aleksandra Vučića da od najveće partije u vladajućoj koaliciji nije dobila dovoljnu podršku, Ana Brnabić je rekla da ne oseća da joj ta podrška nedostaje i da je podršku dobila na najvažnijem mestu – u Skupštini.

„Nisam član SNS-a da bih pričala o povlačenju Vučića sa čela stranke. Mogu kao njegov saradnik da kažem da ne bih volela da se povuče, jer je Vučić taj kohezioni faktor koji pobeđuje različita mišljenja i viđenja u toj stranci, a Srbiji je potrebno jedinstvo. I u SNS vidim odlične i kvalitetne ljude, tako da verujem da će ta stranka ostati ovako jaka ma šta da se desi“, rekla je premijerka.

PROČITAJTE JOŠ: DAČIĆ POKUŠAO DA OPRAVDA BAHATU PORUDŽBINU IZ SKUPŠTINE I DOBILI SMO, PO OBIČAJU, DEBILAN ODGOVOR!

Na pitanje ko su odlični kadrovi u SNS-u, Ana Brnabić je rekla da voli da radi sa gradonačelnikom Novog Sada Milošem Vučevićem, jer on ima viziju i zna šta radi.

Više puta smo isticala da je bolje kada Ana Brnabić ćuti, jer otprilike svaki put kada nešto kaže – to bude tragično ili tragikomično, zavisno od situacije.

Na kraju krajeva – koga uopšte zanima da li će ona da se učlani u SNS. Sa ili bez članske karte, ona će ostati upamćena kao jedan od najgorih i najbeskorisnijih premijera u istoriji ove zemlje (da, nadmašila je čak i Mirka Cvetkovića).

Na kraju, nije nam jasno da li je rečenica o Milošu Vučeviću bila pohvala ili otvorena prozivka?! Pa javna je tajna da Miloš Vučević ništa ne odlučuje u Novom Sadu (a sudeći prema potezima, baš i nema pojma šta radi).

Tako da: Ana, što se nas tiče – slobodno se učlani u SNS. Sa tobom kao (i zvaničnim članom) nadamo se da će ovaj kriminalni kartel još brže propasti!

PROČITAJTE JOŠ: DA LI STE PRIMETILI OVAJ FENOMEN: KAD GOD SNS IMA NEKI PROBLEM, BLATOIDI POČNU SA NAJAVAMA RATA?!

(izvor: danas.rs / gerila.rs)

Comments

comments