Politika

BUDUĆNOST SRBIJE: Preko 100 autobusa dovelo ljude na Vučićev miting u Kraljevu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas kampanju “Budućnost Srbije” obilaskom Raškog okruga, a prva tačka je Vrnjačka Banja, u kojoj je posetio Dom zdravlja “Dr Nikola DŽamić”.

Gradski odbor SNS-a u Kraljevu nije uspeo samostalno da ispuni zadate kvote, pa će u Kraljevo danas stići više od 100 autobusa iz okolnih gradova, kako bi napunili Sportski centar Ibar, gde će se na mitingu u 17 časova obratiti predsednik.

Građani će autobusima biti dovezeni iz: Raške, Novog Pazara, Tutina, Čačka, Kragujevca,… Prema našim saznanjima, zaposleni u javnim preduzećima iz više gradova dobili su zadatak da obavezno odu na miting u Kraljevo i oslobođeni su sa posla.

PROČITAJTE JOŠ: PISMO ZLATIBORU LONČARU: VAŠ ZDRAVSTVENI SISTEM UBIJA GRAĐANE

Vučić je obećao medicinskim sestrama i lekarima da će plate ove godine biti znatno uvećane.

– Polako, vas sestre i lekare motivišemo da ostanete u Srbiji, da budete nešto zadovoljniji – rekao predsednik.

Njega su, ispred Doma zdravlja, dočekali ministar zdravlja Zlatibor Lončar, načelnik Raškog okruga Nebojša Simović, predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, direktorka Vesna Malićanin i zaposleni u toj ustanovi, kao i dvadesetak građana.

Vučić je, obraćajući se gradjanima na Promenadi u Vrnjačkoj banji, kazao da nema nikakvu bojazan što se tiče ekonomije Srbije, ali da ga brine politička situacija u regionu.

Istakao je da će, “ako budemo sačuvali mir i stabilnost, biti moguća još veća ulaganja u Vrnjačku banju, da plate i penzije još brže rastu”.

Na pitanje kada će biti otvorene nove fabrike u Kraljevu, Vučić je dodao da će se Kraljevčani mogu da očekuju nova zapošljavanja od kraja marta i početka aprila.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ U DOLJEVCU: BABIĆA IZVLAČILA DVOJICA IZ AUTA, A SADA JE NA KIPRU

Predsednik Srbije obišao je i Bogutovac, gde je obišao Etno selo “Bogut”. Dočekan je tradicionalo, uz hleb i so, rukovao se sa okupljenima, obišao jednu od brvnara, nakon čega je sa meštanima razgovarao o ulaganjima u etno turizam. Za Vučića su pripremljeni specijaliteti kuće: gibanica, slane kiflice, domaće suvo meso, slanina, proja, pohovane palačinke…

Za 17 sati predviđeno je obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić u kraljevačkom SC “Ibar”.

Vučić je kampanju “Budućnost Srbije” započeo obilaskom Pčinjskog okruga pre dve nedelje, a u međuvremenu je posetio i Južnobanatski i Mačvanski okrug.

PROČITAJTE JOŠ: MARKS 21 – VUČIĆEV PROJEKAT ZA RUŠENJE PROTESTA

(izvor: nezavisni.rs)

Comments

comments