Društvo

CarGo: Taksisti napali šipkama našu članicu, policija odbila da je zaštiti

FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

Taksisti iz najvećih taksi udruženja sinoć su šipkama i bejzbol palicama napali članicu udruženja CarGo M.I. ispred Kliničkog centra u Beogradu, saopštilo je to udruženje.

Kažu da je, kada je članica udruženja CarGo završila pružanje usluge, više od pet taksista uz povike nasrnulo na automobil u kojem se nalazila, ali je ona brzo reagovala i izbegla ozbiljnije fizičke povrede, dok je automobil ozbiljno oštećen.

M.I. je nakon napada otišla u policijsku stanicu u Majke Jevrosime, gde su je poslali u stanicu na Vračaru, da bi joj tamo rekli da “ne mogu da prime prijavu jer je dežurni otišao kući”, navedeno je u saopštenju.

FOTO: V. LALIĆ / RAS SRBIJA

Predsednik udruženja gradjana CarGo Aleksandar Vučić izjavio je da država mora da reaguje svom snagom jer će u suprotnom poslati poruku da su “bejzbolke” jače od nje, te da samo nasiljem mogu da se ostvare ciljevi u Srbiji.

“Taksisti su do sada bili kartel, a od večeras slobodno možemo da kažemo da su oni mafijaški klan. Batinaši su izvršioci svojih bosova i moraju da se identifikuju”, kaže Vučić.

Izvor: netokracija

CarGo je podsetio da je nedavno napadnut i njihov član V.O. na aerodromu, a da ovaj slučaj jošnije rešen i pored foto dokaza koji su predati policiji prenosi beta.rs.

 

Izvor: Beta

Comments

comments