Politika

Čestitamo! FANTOMSKO javno preduzeće sada ima NADZORNI ODBOR I DIREKTORA!

Skupština Beograda usvojila je odluku o osnivanju javnog komunalnog preduzeća za izgradnju i prevoz putnika metroom i razvoj gradske železnice.

Preduzeće čiji je osnivač Grad, poslovaće pod nazivom “Beogradski metro i voz”, a imaće nadzorni odbor i direktora.

PROČITAJTE JOŠ: AZDEJKOVIĆU, NEMOJ DA OFIRAŠ PAJKIĆA, JOŠ JE U ORMARU

Nadzorni odbor imaće tri člana, od kojih je jedan predsednik, a koji se imenuju na period od četiri godine.

Predsednika i članove tog odbora imenuje i razrešava Skupština Beograda koja je za predsednika Nadzornog odbora imenovala Časlava Mitrovića, a za člana Ivanku Milošević.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) AKO NEKO GLASA ZA OPOZICIJU, IZBACIĆEMO GA SA POSLA: DODIK OTVORENO PRETI, DA LI ĆE I SNS USKORO OVAKO?!

Skupština grada treba da imenuje još jednog člana odbora, kao i direktora JKP “Beogradski metro i voz”, koga imenuje na period od četiri godine, uz mogućnost ponovnog imenovanja na osnovu sprovedenog javnog konkursa.

PROČITAJTE JOŠ: DNO ČLANICA REMA I ZAŠTITNICA PINKA NIJE SAMA MOGLA DA ODGOVORI VUKOSAVLJEVIĆU PA PLAGIRALA TEKST IZ NOVINA!

Na društvenoj mreži Tviter se takođe govori o ovoj temi. Vladimir Petrović je svojim tvitom izrazio svoje nezadovoljstvo ovom odlukom koju je Skupština Beograda donela.

https://twitter.com/realAletreDuroa/status/1044936174354276353?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1044936174354276353&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.rs%2Fvesti%2Fbeograd%2F296229%2Fprvo-smo-dobili-javno-preduzece-bg-metro-i-voz-iako-nemamo-metro-sad-se-desilo-nesto-jos-cudnije

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments