Politika

Članica SNS-a: “Vučić je prevarant i licemer, njegove manične epizode prerasle u šizofreniju!”

„Pošto smo mi, kao što on kaže, čekali da ga se oslobodimo, zaista, takvog agenta, prevaranta i licemera, barona Minhauzena, molim državne organe, a pre svega MUP i BIA, da što pre dođu sa izveštajem i da postavimo pitanje za koje sve obaveštajne službe (za MI 6 je provereno) radi Vučić i ko ga prati u svim ovim njegovim protivzakonitim i protivustavnim delatnostima kojima se bavi ovih dana u Srbiji.“

Ovako je o svom sadašnjem stranačkom šefu Aleksandru Vučiću svojevremeno govorila Nataša Jovanović, doskorašnja funkcionerka Srpske radikalne stranke.

Jovanovićeva, koja je letos podnela ostavke na sve funkcije u SRS, odnedavno je članica SNS, i to ističe “s ponosom”, i dodaje da će “sva svoja znanja i iskustva uložiti u pobedu SNS na izborima sledeće godine”.

Dok nije postala “ponosna članica SNS”, Jovanovićeva je godinama svog sadašnjeg šefa Vučića zasipala uvredama, kao i druge koji su se svojevremeno “odmetnuli od SRS” i osnovali SNS. Te 2008. godine, pitala se šta uopšte znači skraćenica SNS i odgovarala da je to možda skraćeno od “Satanistička Nikolićeva Sekta”.

Iste godine tvrdila je i da je Vučić saradnik britanske obaveštajne službe.

“Prvo su vrbovali onog nesrećnog Vučića još pre dve godine da radi za MI 6, pa onda da smisle sve to i da opljačkaju stranku, da uzmu kredit da izvrše puč i da ubiju dr Vojislava Šešelja. Oni to žele da rade pokušajem da slabe odbore SRS, ali naravno gradski odbor SRS u Kragujevcu je izuzetno jak, odlučan. Prozreo je i prezreo namere Nikolića i ostalih otpadnika”, govorila je.

Isticala je i da Vučić još od 2000. godine “ima manično-depresivne epizode koje su očigledno prerasle u najviši stepen šizofrenije”, zatim da iza formiranja SNS stoje tajkuni, mafijaši, zlotvori i neprijatelji srpskog naroda, kao i da se radikali gnušaju Nikolića i Vučića i da narod ne može da podnese njihovu izdaju.  

“To što ste ukrali mandate SRS, to što mi ne možemo, za razliku od vas, da zamenimo one od kojih se, kao što reče predsednik Šešelj, gnušamo što su ikada bili, poput Nikolića i Vučića, bilo kakvi njegovi saradnici, to će vama da se obije o glavu. Jer narod uz to što ne može da podnese izdaju, a pogotovo izdaju takve vrste, pod patronatom onih koji uništavaju Srbiju, onih koji nas pljačkaju…”, govorila je Jovanovićeva 2011. godine.

S vremenom se Jovanovićeva obrušila i na Aleksandra Martinovića koji je 2012. rešio da napusti SRS i pridruži se Vučiću i Nikoliću koje je do tada napadao. O njemu je Jovanovićeva govorila da je „zarad ogromnih privilegija, funkcija i svega onoga što su mu dali naprednjaci okrenuo ćurak naopako“. 

Pitanje je zašto je Nataša Jovanović sada “okrenula ćurak naopako”. Da li zbog istih onih privilegija koje je svojevremeno spočitavala Martinoviću?

Comments

comments