Društvo

Cvetković je za ubistvo Olivera Ivanovića optužio vlasnika kafića iz Kanade?!

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve, čiji je nestanak a zatim i pojavljivanje izazvalo buru u srpskoj javnosti, pokazao je na konferenciji za novinare krajem januara ove godine, fotografiju čoveka koga je označio kao osobu iz kriminalnog miljea, umešanu u ubistvo Olivera Ivanovića.

Na konferenciji za medije pod nazivom “Koliko košta likvidacija na severu Kosova”, dve nedelje nakon ubistva Ivanovića, on je izneo podatak da je za Ivanovićevu likvidaciju, prema njegovim saznanjima, plaćeno 40.000 evra, kao i niz drugih informacija o ljudima iz kriminalnog miljea za koje je izneo sumnje da imaju veze sa ubistvom.

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ JE UNIŠTIO SRBIJU”: EVO KAKO JE O ALEKSANDRU GOVORIO NJEGOV DANAŠNJI OBOŽAVALAC!

Međutim, nakon drame oko Cvetkovićevog nestanka, u javnost je isplivala i informacija o osobi sa fotografije koju je on pokazao na konferenciji za novinare i ispostavilo se da se zapravo radi o Kanađaninu iz Vankuvera, Zakariju Zimermanu.

Zimerman je, kako se može videti na sajtu na kome je objavljena i sporna fotografija, vlasnik kafića i bloger koji piše o hrani i ugostiteljstvu, pa se njegove fotografije i komentari mogu naći na brojnim sajtovima o restoranima i hrani. Tu stranicu možete posetiti na ovom linku.

Fotografija koja je identična onoj koju je Cvetković pokazao u januaru, nalazi se na jednoj internet stranci na kojoj Zimerman govori o hrani.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): ŠTA JE SVE SNS KRITIKOVAO DOK JE BIO OPOZICIJA, A SADA RADI ISTO KAO PRETHODNA VLAST?!

Inače, Cvetković će se danas obratiti javnosti gde će govoriti o tome šta mu se prethodnih dana dešavalo. Njegov nestanak prijavljen je prošle srede u večernjim satima. Dva dana nakon toga je pronađen, a sada su Osnovno javno tužilaštvo u Vršci i Više javno tužilaštvo u Pančevu, pokrenuli istragu protiv Cvetkovića za lažno prijavljivanje otmice.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): VUČIĆEV SIN U RUSIJI NAVIJA SA OSUĐENIM KRIMINALCIMA!

(izvor: blic.rs)

Comments

comments