Politika

“Da li je moguće da gradska vlast ne može da rekonstruiše običnu ulicu, a obećava metro i leteće automobile”?!

Odbornička grupa “Savez za Srbiju” uputila je danas javno pitanje zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću čime su Beogradjani zaslužili da im je grad mesecima raskopan, a da se ni preterano dugi rokovi za najjednostavnije gradjevinske radove ne poštuju?

PROČITAJTE JOŠ: MRAK: RTS CENZURISAO GOVOR MILENE RAŠIĆ, JEDNE OD NAŠIH NAJBOLJIH ODBOJKAŠICA!

Zamenik šefa odborničke grupe “Savez za Srbiju” u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović u saopštenju je pitao da li je moguće da gradska vlast ne može da rekonstruiše jednu običnu ulicu kao što je Balkanska (na slici ispod), a da istovremeno obećavaju metro i leteće automobile?

On je naveo da je rok za završetak radova u Balkanskoj ulici bio 15. oktobar, a da posao neće biti završen ni do Nove godine.

PROČITAJTE JOŠ: JORGOVANKA PROTIVZAKONITO ZAPOSLILA PENZIONERA I DALA MU PLATU OD 173 HILJADE!

“Samo osam radnika je preko leta bilo angažovano, a ulica je pet puta bila otkopavana i zakopavana. Sve ovo bi bilo smešno da nije tužno, jer su zanatske radnje u njoj pred zatvaranjem, a otežan je mesecima pristup porodilištu GAK ‘Narodni front’ “, naveo je Jovanović.

Kako je dodao, slična situacija je u gotovo svim gradskim opštinama.

“Javna je tajna da mnoge firme koje dobiju posao ne žele da angažuju dovoljan broj radnika, svesne da neće odgovarati za probijene rokove jer su u nepristojnom aranžmanu sa gradskom vlasti”, naveo je Jovanović.

Savez za Srbiju je pozivao Beogradjane da, kako navode, izdrže ovo maltretiranje, i da će učiniti sve da ne čekaju predugo na smenu “nesposobne i neodgovorne vlasti”.

PROČITAJTE JOŠ: VLADA SRBIJE KONAČNO PRIZNALA DA NEĆE ULAGATI NI DINAR U NIŠKI AERODROM!

(izvor: BETA)

Comments

comments