Politika

DJB organizuje skup ispred francuske ambasade: Minut ćutanja za pokojnu demokratiju

Pokret “Dosta je bilo” organizuje danas u 17:45 skup ispred ambasade Francuske povodom odobravanja diktature aktuelnog režima od strane EU zvaničnika.

Više zvaničnika EU je prethodne sedmice uvredilo i ponzilo građane Srbije, pružajući punu podršku Vučiću i svemu što radi u Srbiji, poručujući građanima Srbije da „Srbija ide u dobrom pravcu“. Time su pljunuli u lice građanima Srbije koji u preko 50 gradova zahtevaju slobodne medije i fer i poštene izbore, tražeći od građana Srbije da odustanu od protesta, da odustanu od sebe i borbe za odbranu svoje demokratije.

Prosto je neshvatljiva doslednost kojom države članice EU nisu samo propustile da zaštite demokratiju u Srbiji, već su umesto toga promovisale autokratski režim koji je demokratiju ukinuo. Nijedna država članica EU u sopstvenoj zemlji nikad ne bi dozvolila bilo šta od onoga što smatra – dobrim pravcem za Srbiju.

Okupimo se u subotu 2. marta u 17:45 minuta ispred ambasade Republike Francuske, kolevke moderne demokratije u Evropi, da odamo počast i održimo minut ćutanja za palu demokratiju i evropske vrednosti zarad licemernih interesa vladajuće birokratije u Francuskoj i celoj EU, i njihovih bankarskih, globalističkih sponzora uperenih protiv suverenih država Evrope i njihovih demokratija.

(Izvor: Dostajebilo.rs)

Comments

comments