Politika

DJB pozvao na protest večeras ispred Skupštine

DJB večeras u 20 časova oranizuje protest ispred Narodne skupštine kao uvod u blokadu Narodne skupštine sutra ujutro, u ponedeljak u 9 časova.

“Cilj NENASILNE blokade je da svojim prisustvom blokiramo FALSIFIKOVANE poslanike da konstituišu FALSIFIKOVANU skupštinu u domu Narodne skupštine.

Vlast je objavila da je zakazala konstitutivnu sednicu FALSIFIKOVANE skupštine za ponedeljak ujutro. Krajnji rok da se konstituiše skupština po zakonu je utorak 4.avgust. Ako se skupština ne konstituiše, pada vlast”, navodi se u saopštenju DJB.

Iz SJB navode da “ovo nije borba za DJB i za bilo čiji cenzus, već borba za OBARANJE FALSIFIKOVANIH IZBORA”.

“Večerašnji protest ispred skupštine je priprema za sutrašnju blokadu. Večerašnji protest je i prilika za narod, za sve građane, koji neće moći u radni dan da dođu na NENASILNU blokadu Narodne skupštine da svojim dolaskom izraze podršku za blokadu. Da li će NENASILNA blokada sutra ujutro u 9 časova uspeti zavisi samo od toga koliko građana će doći. Ako nas dođe 5000, blokada će uspeti. Ako nas dođe 50.000, svaki 20-ti stanovnik Beograda odnosno svaki 100-ti građanin Srbije, blokada će zauvek promeniti Srbiju”, zaključuje se u saopštenju DJB.

Comments

comments