Politika

Đorđeviću, daj ostavku i vrati se u ŠOFERSKO SEDIŠTE! Privatna kompanija radi posao državne inspekcije!

Ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoran Đorđević izjavio je danas da se to ministarstvo i Inspektorat za rad nisu oglašavali povodom pogibije radnika na gradilištu Beograda na vodi jer je sam investitor izneo sve podatke o slučaju i to bi onda bilo samo ponavljanje istih podataka.

PROČITAJTE JOŠ: BLATOIDI NASTAVLAJU HAJKU NA SERGEJA: IZMISLILI DA JE NOVAC ZA PETRINO LEČENJE PRONEVEREN!

To je jedini slučaj gde je i sam investitor izašao i dao potpunu informaciju, da su radnici bili prijavljeni, obučavani, opremljeni i sve što bismo mi rekli bilo bi ponavljanje, rekao je Đorđević i napomenuo da je slučaj sada kod MUP i Tužilaštva ukoliko ima nekih drugačijih momenata, opet ne bi smeli da ih iznose u javnost.

Na komentar da privatna kompanija radi posao inspekcije, Đorđević je rekao da to nije tačno i da je ovde investitor izašao u javnost, za razliku od drugih nesrećnih slučajeva gde su se investitri krili.

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNJACI POSTAVILI KONOBARA I SAOBRAĆAJNOG TEHNIČARA NA ČELO USTANOVA KULTURE!

Mislim da treba zahvaliti investitoru što je izašao odmah, rekao činjenice i tako svaki treba da se ponaša, naveo je on.

Objavićemo nešto kada budemo imali izveštaj tužioca i MUP. Ono što je rečeno da su radnici bili prijavljeni, obučeni, da imamo voditelja gradilišta, građevinsku dozvolu, dogodio se snerećni slučaj, rekao je Đorđević i naveo da je predmet kod tužioca i napomenuo da medijima ne bi smeo da iznosi detalje i kada bi imao informacije da se radi o nekakvim drugačijim okolnostima.

Šta reći, osim – Đorđeviću, ostavka i nazad na šofersko sedište!

PROČITAJTE JOŠ: PINK EMITUJE JEDAN GORI RIJALITI OD ZADRUGE, A TO JE 24 ČASA SA ALEKSANDROM VUČIĆEM!

(izvor: danas.rs / gerila.rs)

Comments

comments