Društvo

DJV se obrušio na Ivana Ivanovića: “Jak si samo dok se negde ne sretnemo”

Dragan J Vučićević nastavlja da radi ono što jedino i ume unazad 20 i nešto godina, a to je da laje na svakog ko predstavlja smetnju njegovom gazdi.

S obzirom da se poslednjih 7 godina nalazi na platnom spisku Aleksandra Vučića sasvim je jasno ko su onda mete i ka čijoj strani treba uputiti lavež.

Juče je Vučićević na tviteru prozivao Ivana Ivanovića zbog prelaska na TV “Nova S” objašnjavajući kako je to dokaz da u Srbiji nema diktature. Jedan kablovski kanal, spram milion drugih i spram svih 5 televizija sa nacionalnom frekvencijom, ipak je najjači dokaz da trenutno u Srbiji nije diktatura, nego tolika samovolja jednog čoveka, da se ovo više ni diktaturom ne može nazvati.

Ivanović mu je odgovorio, a kako je rasprava tekla možete videti u slici iznad. Naravno, diskusiji se priključio i Marijan “duguje 30 miliona za porez” Rističević kome je valjanje u blatu zajedno sa urednikom Informera sa i još par sličnih gnusoba svim prirodno okruženje.

Kao što verovatno znate United Media je pokrenula novi kanal “Nova S”, na kome će se naći i Utisak nedelje i Veče sa Ivanom Ivanovićem.

Povodom prelaska na ovu televiziju, poznati voditelj je gostovao u emisiji Pressing na N1, a to gostovanje možete da pogledate na snimku ispod.

 

 

Comments

comments