Društvo

Do Nove godine ima 5 MESECI, a Vesić već uzima 300 miliona za “rasvetu”!

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da Grad Beograd raspisuje javni tender za obnovu postojećeg i nabavku novog dekorativnog svečanog osvetljenja poput Moskve, Stokholma, Budimpešte i drugih velikih evropskih gradova, a procenjena vrednost tendera je 300 miliona dinara sa PDV.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ POTVRDIO DA PODRŽAVA NEZAVISNOST KOSOVA!

“Sve što je Grad Beograd proteklih godina uložio u svečanu dekorativnu rasvetu, uz vatromete i koncerte, višestruko se isplatilo kroz prihode grada od turizma jer je Beograd postao jedna od napoželjnijih evropskih turističkih destinacija posebno u periodu Božića i Nove godine”, ponovo je slagao Vesić, iako je gladska vlast početkom godine priznala da profit nije bio onoliki koliko su najavljivali Siniša Mali i upravo Vesić.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd je protekle četiri godine dekorativnom rasvetom osvetlio 54 zgrade koje su spomenici kulture i spomenike, a planirano je da ove godine dekorativnom rasvetom bude obuhvaćeno još 20 novih lokacija u centru grada među kojima su plato ispred Hrama Svetog Save, Slavija, Tašmajdan, Skadarlija, Pionirski i Akademski park, Kalemegdan, palata Albanija, Cvetni trg…

PROČITAJTE JOŠ: SRAMOTA: NAPREDNJACI ODBIJAJU DA POTPIŠU PETICIJU PROTIV NEZAVISNOSTI KOSOVA!

Vesić je naglasio da će dekorativnom rasvetom prvi put biti ukrašeni centri sedam prigradskih opština.

Ovim tenderom želimo da obezbedimo rasvetu kojom ćemo posebno da ukrasimo gradske parkove i lokacije koje posećuju turisti, a tražimo da dve lokacije budu ukrašene dečijim motivima i namenjeni najmlađim sugrađanima, rekao je Vesić.

Vesić je bezobrazno dodao da ga kritike na račun ove odluke “uopšte ne interesuju”! Pošto će on nastaviti da namešta tendere i otima pare stanovnicima našeg glavnog grada!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VUČIĆEV BEZOBRAZLUK: NAMERNO LAGAO O BROJU SRBA NA KOSMETU!

(izvor: N1/gerila.rs)

Comments

comments