Politika

Dragana Rakić o Tadiću: Niko ga ne želi za predsednika!

Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić negirala je tvrdnje o održavanju sednice Glavnog odbora te stranke zakazane za 17. maj.

Ona tvrdi da je taj sastanak organizovan od strane “nezadovoljnih i bivših” funkcionera i članova Demokratske stranke koji, uz podršku ministra zdravlja Zlatibora Lončara, ruše predsednika Demokratske stranke Zorana Lutovca.

Kako Rakić kaže, u tome prednjači Radoslav Milojičić – Kena za koga kaže da otvoreno “lobira” protiv Lutovca ali i da su ljudi koji će biti na tom sastanku svi oni kojima režimski mediji daju prostora da “pljuju” po Lutovcu.

Ona je rekla da ne zna da li neko pokušava da Tadića ponovo istakne na mesto predsednika DS, ali zna da se to “neće dogoditi zato što to ne želi gotovo niko u DS”.

“Uostalom, mogućnost da Tadić bude ponovo predsednik DS nikada nije ni razmatrana tokom dogovora o ujedinjenju”, istakla je Rakić.

Podsećamo da je predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac optužio sve one koji će biti na sastanku GO 17. 05. da rade pod dirigentskom palicom Aleksandra Vučića.

Comments

comments