Društvo

DUBIOZA: Beograd se guši u dugovima, Vlada poslala JOŠ 90 MILIONA!

Pre manje od nedelju dana Vlada Srbije morala je da obezbedi pozajmicu gradu Beogradu od 13 miliona dinara, jer glavni grad finansijski toliko sjajno stoji posle gomile stranih turista koji su ga posetili tokom prethodnih praznika.

Danas se još jednonm pokazalo da su priče o rasveti, jelki, programu za praznike koji će dovući gomilu gostiju u Beograd samo paravan iza koga se kriju Siniša Mali i Goran Vesić. Dokaz za to je još jedna pozajmica Vlade, koja je danas Beogradu poslala DODATNIH 90 MILIONA DINARA!

MALI POSLOVE DAO FIRMI SA CRNE LISTE KOJA DUGUJE 102 MILIONA ZA POREZ!

Kako piše u “Službenom glasniku” “sredstva iz tekuće budžetske rezerve raspoređuju se Ministarstvu finansija na ime transfera gradu Beogradu za izvršavanje obaveza, usled smanjenog obima prihoda budžeta tog grada.”

Iz budžetske rezerve Vlada je izdvojila i 200 miliona dinara za šest opština kojima su takođe smanjeni prihodi u budžetu.

DIREKTOR FIRME PODPREDSEDNIKA SKUPŠTINE JE – KRADLJIVAC AUTOMOBILA!

Prema rešenju Vlade opština Aranđelovac dobiće 50 miliona dinara, Apatin 40, Temerin 35, Bač 34, Bela Crkva 21 i Opovo 20 miliona dinara.

TIGAR – RASPODELA PLENA I STRAH 1500 PORODICA DA NE OSTANU BEZ POSLA

Ovo je još jedan dokaz da Siniša Mali i ostatak SNS-ovaca koji su zajahali Beograd vode ovaj grad u propast. Jedino što znaju je da lažu i spinuju, a njihovu bahatost i bezobrazluk Beograđani će morati da plaćaju još decenijama!

Comments

comments