Društvo

FABRIKA LAŽI: Još jedan dokaz kako “Kontravizija” namešta svoje ankete

Svi smo, nažalost, čuli za emisiju Lava Pajkića na televiziji “Pink” koju ne želimo preterano da komentarišemo, ali vredi napomenuti da je bukvalno jedina takva u svetu, gde vlast satirično ismeva opoziciju. I nije ni to toliki problem (nije najveći doduše), koliko je tužno što i za to koriste montirane snimke, laži i najprostije i najgluplje moguće uvrede.

Već se pisalo o njihovim anketama koje su potpuno montirane i koje kasnije služe da nekom (a svi znamo kome) pokažu kako ljudi koji ne podržavaju vlast nisu ni najmanje inteligentni.

Ovo je još jedna ispovest prevarene žene koja nam se javila u inbox i sa kojom smo popričali o njenom iskustvu sa urednicima ove nakaradne emisije.

Dana 24.04. sam se vraćala kući kad su me zaustavili radi ankete (nije ni prvi ni poslednji put da sam pristala na anketu) u 18 i 30 kod Terazija. Pitala sam sa koje su televizije, rekli su da su sa portala S media. I pitala sam o čemu su ankete, a oni su rekli o opštem stanju u zemlji i o dovođenju WV kompaniju automobila u Srbiju čiji je vlasnik Bizmark.

Ja sam rekla ok može, mada nusan znala kako se zove vlasnik. Pored mene je bilo par prijatelja koji su me čekali. Onda je novinarka pitala da li sam za promene i da li podržavam vlast, na šta sam odgovorila ne, nikog ne podržavam. Pa su me pitali šta mislim o tome što će Vučić da dovede Nemca u Srbiju (misleći da misli na kompaniju WV) dala sam odgovor i na to pitanje i na još jedno opšte pitanje, a za kraj me pitala šta bi ste poručili Vučiću, rekla sam da manje koristi ljude u svoje svrhe, pa me je voditeljka pitala a Bizmarku, na šta sam rekla ništa.

Na to me jedna žena sačeka sa strane i na Zelenom Vencu mi ispriča šta se njoj desilo upravo ono što i meni, jer je prepoznala devojku koja je njoj napravila na kvarno isto i da su je montirali i seckali i da su postavljali njoj više pitanja, a uzeli i montirali dva odgovora na datu temu pre par meseci, i da nisu postavljali ništa što je pisalo u emisiji kao pitanje, nego drugačije.

E sad, dovodi se u pitanje koja su sad naša prava na to što se lažno predstavila, što je postavljala pitanja sa prethodnim obaveštenjem lažnim da je vlasnik kompanije Bizmark (kao da mene zanima kako se zove i kao da je jedini Bizmark na svetu, a možda i jeste, to nije moj posao da znam) i kako prijaviti sada to i kome?

Volela bih da se ovo pomene u medijima, jer ovaj linč prevarenog naroda ne ide nikuda.
Nazivaju nas opozicijom, a meni se gade i jedni i drugi. Posle Informer uzima slike sa snimaka i postavlja naslove OPOZICIJA SMEŠNA, PONOVO ISPADA GLUPA, ZA OPOZICIJU
JE SAMO GLUP NAROD.

Već sam preuzela neke korake, nadam se da ću uspeti, ali narodu treba neki stručnjak da se pita kako ovo da se spreči, ja pomenutu emisiju nikada nisam gledala, i nadam se da me neće montirati, ali sigurna sam da to namerno rade.  Ovome treba stati na put. Što je mnogo mnogo je.

Comments

comments