Politika

“Falsifikovana Skupština tajno beži od naroda u Sava centar”

“U tajnosti, bez ikakvog obaveštavanja javnosti, vlast beži iz Narodne skupštine i priprema konstitutivnu sednicu FALSIFIKOVANE Skupštine u Sava centru. Pominju se i sutrašnji dan, 28. jul i četvrtak 30. jul kao mogući datumi održavanja, a za to se ubrzano priprema mala konferencijska sala u Sava centru”, upozorava Pokret Dosta je bilo.

Dosta je bilo ocenjuje da se vlast očigledno uplašila naroda i da zato beži u Sava centar, te da će to pokušati da opravda virusom.

“Interesantno je da kada su izvršili državni udar, protivustavno proglasili vanredno stanje 15. marta i zatvorili zdravu naciju u kućni pritvor, nije im palo na pamet da organizuju Skupštinu, recimo, u Sava centru”, ističe DJB.

Dodaje se i da “baš kao i u vreme protivustavno uvedenog vanrednog stanja, svi mediji, cela opozicija, pravna struka, sve NVO koje finansiraju EU i Berlin gromoglasno ćute”. Kako DJB ocenjuje – “kao da je svima u interesu da vlast što pre konstituiše falsifikovanu Skupštinu i u njoj dobije ¾ falsifikovanih poslanika”.

DJB najavljuje i da će organizovati protest: i ispred Narodne skupštine i blokadu ispred i u Sava centru.

“Tajnim bežanjem u Sava centar vlast priznaje da ova Skupština nije narodna, već falsifikovana. Moraće i trajno da se premesti u Sava centar jer će je ispred Narodne skupštine i dalje čekati narod”, zaključuje DJB.

Comments

comments