Društvo

(FOTO) ČESTITAMO: Beograd je danas NAJZAGAĐENIJI grad NA SVETU!

Brže, jače i bolje. To jest, gore.

Naravno, ovo je stara mantra Srpske napredne stranke, koja je sa ovim sloganom na jedan čudan način pokazala šta će raditi sa Srbijom. Brže i jače je vodi ka ambisu…

PROČITAJTE JOŠ: AUTOGOL: AUTO ZA KOJI FILIPOVIĆ TVRDI DA GA JE OŠTETILA OPOZICIJA – NIJE NJEGOV!

Naravno, Beograd nije izuzetak u ovoj priči. Naime, Beograd je od jutros i zvanično najzagađeniji grad na planeti Zemlji! I koliko mi znamo, ovo je prvi put da je naš glavni grad dobio ovu neslavnu titulu…

Ispod, na slici, možete videti listu najzagađenijih gradova na današnji dan. Kao što vidite, glavni grad Srbije je, nažalost, ubedljivo prvi.

Možemo konstatovati da se ovako nešto nije desilo ni u vreme kada je Beograd imao ozbiljnu industriju i to čak nedaleko od centra grada (primera radi u Rakovici). Međutim, grejna sezona, mnogo dima koji izlazi iz toplana, kuća kao i iz gradskih autobusa i drugih vozila su izgleda učinili svoje.

PROČITAJTE JOŠ: ŠARČEVIĆEVO VREĐANJE PROFESORA NE SME DA PROĐE NEKAŽNJENO!

Ovom prilikom čestitamo Goranu Vesiću i Zoranu Radojčiću na istorijskom uspehu. Zaista, niko pre njih nije uspeo da dovede Beograd u ovaj položaj. Fer je reći da su gradske vlasti morale bolje da priđu ovoj situaciji i da je sada na njima da nađu rešenje koje će značiti da se Beograđani neće ugušiti (i bukvalno) pre početka proleća.

I da, ova lista, ako je malo bolje pogledate, otkriva još jednu stvar: na 7. mestu se nalazi Skoplje, a Beograd je daleko ispred njega. Ponovo smo, što kaže naš predsednik – lideri u regionu!

PROČITAJTE JOŠ: ORGANIZATORI “1 OD 5 MILIONA” U KM PORUČILI MARKU ĐURIĆU: AKO NAM SE DESI NEŠTO LOŠE, TI ĆE BITI ODGOVORAN!

Comments

comments