Društvo

(FOTO): Hoće li Vučić imati hrabrosti da odgovori na ovih 5 pitanja o Oliverovom ubistvu?!

Prošlo je gotovo pola godine od svirepog antentana na Olivera Ivanovića u severnom delu Kosovske Mitrovice. Od tada, iako je lično obećao da će izneti informacije koje bude imao u roku od DVE NEDELJE, Aleksandar Vučić ni do danas nije rekao APSOLUTNO NIŠTA o ovom zločinu, a javnost u Srbiji ne zna ništa konkretno čak ni o tome kako napreduje (i da li uopšte napreduje) istraga.

PROČITAJTE JOŠ: JEDAN OD GLAVNIH NAPREDNJAKA U BANATU UMEŠAN U UZGOJ MARIHUANE?!

Naravno, režimski mediji ne smeju u Vučićevom prisustvu da pomenu ni “O” od Oliver, a ovako upadljivo ćutanje o čitavom slučaju samo pojačava utisak koji se pojavio gotovo odmah nakon ubistva: da vlasti u Beogradu imaju umešane svoje prste u ovom zločinu.

Zbog svega toga, produkcijska kuća “Rikošet” juče je poslala Aleksandru Vučiću pitanja u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića a na 5 pitanja koja možete videti na slici ispod, Vučić bi svakako morao da odgovori.

Među najbitnijima su svakako pitanja o njegovoj umešanosti u medijsku hajku na Olivera, kao i o tome da li zna da je kosovska policija došla do saznanja da su u ubistvo umešane kriminalne strukture sa severa KiM!

PROČITAJTE JOŠ: NAPREDNJACI GAZE PO SVOJIM OBEĆANJIMA: SAMI SEBI POTVRDILI DUPLE FUNKCIJE!

Ipak, bojimo se da će Aleksandar kao i nebrojeno puta do sada, pobeći glavom bez obzira od bilo koga ko mu neće postaviti unapred “odobreno” pitanje.

Njegov kukavičluk, kao i njegov ego – nemaju granice. Ipak, nadamo se da će čitava Srbija dobiti odgovor na pitanja koja postavlja “Rikošet”.

Istina pre ili kasnije uvek izađe na videlo, to bi SNS i Vučić morali da znaju…

PROČITAJTE JOŠ: UŽAS: SNS-OVAC ŽENI KUPIO DIPLOMU I ZAPOSLIO JE KAO MEDICINSKU SESTRU!

Comments

comments