Politika

(FOTO): Javno predužeće plaća predsedniku opštine i njegovoj porodici avion za godišnji odmor!

Naprednjaci širom Srbije se izgleda vode onom čuvenom pošalicom koja kruži u našem narodu:

“Svi smo naši – samo jaši”!

Ne može drukčije da se objasni novi biser SNS-ovih “genijalaca” koji svakim danom smišljaju nove načine da izvuku novac od građana ove zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: AKO DRŽAVA PRODA PKB PO OVOJ CENI, IZGUBIĆEMO 120 MILIONA EVRA, MINIMUM!

Najnoviji primer bahatosti i bezobrazluka nam stiže iz Grocke, nadomak Beograda.

Naime, predsednik te opštine, istaknuti naprednjak Dragoljub Simonović, odlučio je da ove godine ode na godišnji odmor ni manje ni više nego u Italiju! Tačnije, ide na jug Apeninskog poluostrva, u grad Brindizi (na slici ispod).

Samo po sebi to bi bilo u redu (čak i naprednjaci zaslužuju godišnji odmor, ipak nije lako uvlačiti se toliko Vučiću tokom čitave godine), ali Dragoljub se dosetio da ne mora da plaća avionske karte! Već da to za njega uradi Javno preduzeće Eko Grocka, koje se u ovoj opštini bavi komunalnim poslovima!

PROČITAJTE JOŠ: BIA PRATILA I PRISLUŠKIVALA OLIVERA IVANOVIĆA NEPOSREDNO PRE UBISTVA!

Da bi se pokrili troškovi, skočila je cena usluga ove firme, tačnije svi građani Grocke će od danas dobijati povećane račune za odvoženje smeća!

Uz ponosnog predsednika opštine Dragoljuba (na slici ispod), na put je pošla i njegova supruga Zorica, kao i kćerka Jelena. Pridružili su im se direktor firme Eko Grocka Miloš Bugarčić i njegova zamenica Marija Milanović.

Naprednjačkoj ekspediciji želimo sretan put u Italiju, sa nadom da će ih italijanska policija uhvatiti dok budu krali u fri-šopu i zadržati ih u zatvoru. Da makar na neko vreme ova banda sjaše sa grbačke građana Grocke i čitave Srbije!

Sliku računa za karte koje je platila firma Eko Grocka, možete videti na slici ispod. Na ovaj neviđeni bezobrazluk naprednjaka prvi je ukazao Opštinski odbor Narodne stranke u Grockoj.

PROČITAJTE JOŠ: MIRKOVIĆ ODGOVORIO MARIJANU: VIDEO SAM TE KAKO SE LJUBIŠ SA BABIĆEM!

Comments

comments