Društvo

(FOTO) Kako da naterate gradske službe da zatrpaju rupu u vašoj ulici? Samo napišite “SNS rupa” i problem će brzo biti rešen!

Posle montiranja javne garaže kod Doma zdravlja i raskopavanja ulice, rupa u Ulici Vojvode Tankosića je stajala više od mesec dana. Nezadovoljni građani noćas su rupu obeležili natpisom vladajućeg SNS, a već danas je ekipa Vodovoda istu rupu zatrpala.

U Nišu nije redak primer da neko javno preduzeće krene da radi, pa stane, ne počisti za sobom, pa ostavi raskopane ulice koje čekaju mesecima da se vrate u prvobitno stanje. Tako je javna garaža kod Doma zdravlja otvorena, ali ulica, odnosno rupa nije zatvorena.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) PROCUREO SPISAK SNS BOTOVA IZ PETROVCA, PLATE I DO 90 HILJADA!

Zato su nezadovoljni građani kojima je dozlogrdilo da “lome” kola posegli za novom taktikom, pa su rupu obeležili natpisom SNS.

Grad Niš odavno nije bio ovoliko išaran udarnim rupama. Rupe predugo ostaju otvorene, bez ikakve signalizacije. Izgovor nadležnih je uvek da se “čeka lepše vreme”, ali kako države na severu uspevaju to da reše kada je kod njih skoro uvek hladno i kada su uslovi za rad loši? Dakle, moguće je uvek, samo treba volje – piše nezadovoljni građanin.

PROČITAJTE JOŠ: SINDIKAT POLICIJE: “U BIRAČKIM SPISKOVIMA MILIONA I SEDAMSTO HILJADA PREMINULIH”!

Iako je ulica stajala raskopana više od mesec dana, danas je ekspresno reagovao Vodovod i zatrpao je.

Ipak, revoltirani građani Niša kažu da su tek počeli i da će nastaviti da prozivaju institucije i SNS kao najodgovornije, da rade svoj posao.

Nastaviću da obeležavam SNS rupe dok se nadležne gradske institucije (koje su upravo pod kontrolom SNS-a) ne late svog posla – kaže revoltirani građanin.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se građani kreativno obračunavaju sa udarnim rupama po Nišu. tako su niški gerilci u jednoj sadili cveće, u drugoj pecali ribu, a pravili su i proslave rođendana rupama. Građani se godinama žale na stanje niških ulica.​​​​​​​

PROČITAJTE JOŠ: PRSO KO LAJSNA: “SBB JE KRIV ŠTO NEMAMO RAMPE NA PRUGAMA”!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments