Društvo

(FOTO) KRETEN: Dubravku iz SNS-a baš briga za bolesnu decu!

Svakim danom u svakom pogledu sve više i više možemo da se uverimo da u članovi SNS kartela i oni oko njih nemaju ni obraza, ni osnovne ljudske pristojnosti. Svako ko ima makar minimum osećaja ljudskosti će se makar sažaliti kada su u pitanju bolesni ljudi, naročito naši najmlađi sugrađani. Ali, tako nešto ne možemo da očekujemo od Dubravke Filipovske, tobože “nezavisne poslanice”, a ustvari jedne od onih koja u Skupštini Srbije zdušno podržava SNS!

REM UPOZORIO, MITROVIĆ HISTERIŠE I PRETI: “NEĆE IM BITI DOBRO”!

Tokom nedavnog glasanja u Skupštini o tome da li bi trebalo da DEO PRIHODA OD IGARA NA SREĆU država preusmeri za lečenje dece kojoj je neophodno pružiti pomoć u inostranstvu, naprednjački kartel je odlučio da im je draži novac nego zdravlje dece u Srbiji!

Ovaj cinični i bezdušni potez vladajuće većine doveo je do toga da se olako odbaci jedan dobar i koristan predlog koji je došao od strane opozicije. Mada, kada su bolesna deca u pitanju, ne bi smeli da se delimo na poziciju i opoziciju, zar ne?

UŽAS: BEOGRADU NE GINU IRENA ILI SINIŠA  – ŠANSE 50:50!

Međutim, tako ne misli Dubravka Filipovski. Na pitanje koje joj je upućeno na Twitteru o tome zašto nije podržala ovaj predlog, odgovorila je na sledeći način:

Hladno, cinično, bezobrazno, osiono…nemamo dovoljno prideva kojim možemo da opišemo ovakav stav i odgovor poslanice Dubravke koja podržava SNS.

SNS PUKAO NA DVA DELA – NISU SE DOGOVORILI OKO PODELE PLENA!

U zemlji u kojoj smo preplavljeni svakodnevnim molbama za pomoć roditelja čija su deca teško bolesna i gde stalno možemo da vidimo humanitarne koncerte i akcije u kojima se putem SMS-a skupljaju pare za ove nesrećne mališane, ova žena “mrtva ladna” odgovara da “DRŽAVA IZ BUDŽETA IZDVAJA DOVOLJNO NOVCA!”

Da li je potreban neki dodatni kometar osim toga što Dubravki kažemo jedno glasno – marš!

Comments

comments