Društvo

(FOTO): Ljudi “bate Andreja” oteli 3 hektara parka u Bukovičkoj banji!

Naše najgore slutnje su se ipak obistinile.

Sve ono o čemu smo mesecima pisali, i o čemu je pisala čitava srpska javnost, ispostavilo se kao tačno. Naprednjačka uništiteljska vlast postavila je nove table u Parku Bukovička banja, ali na njima se ne nalazi i tri hektara parka koji su u sastavu parka.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA OSTAVLJA PUSTOŠ: VLADA DAJE BEOGRADU 360 MILIONA DA ZAKRPI RUPU U BUDŽETU!

Kao što je javnosti poznato, tri hektara parka izuzeta su iz celovitosti u vreme dok je bila aktuelna privatizacija hotela Staro zdanje i Šumadija, i izuzeće je doneto na zahtev investitora.

Po raskidu privatizacije, opštinsko rukovodstvo nije tražilo da se ta tri hektara vrate u celovitost parka, i pored toga što im je to bila dužnost. Tako da je sada park veličine 18 hektara, 78 ari, i 92 metra kvadratna. Prava veličine parka je nešto preko 22 hektara.

U javnosti su već počela pisanja da će park kupiti Bojan Radović i Milosav Milojević (SNS-ove “perjanice” u ovom kraju) preko posrednika, a u sve je umešan i brat predsednika države Andrej Vučić, kojeg mediji optužuju da će stajati kao siva eminencija iza privatizacije banje.

Jedino to nam i daje odgovor zašto Bojan Radović nije tražio da se tri hektara parka vrate gradu, odnosno da se vrate u celovitost parka, već ih ostavlja na milost i nemilost budućem kupcu.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO ZA NS: GRAĐANSKI POKRETI ODOLEVAJU POKUŠAJIMA SNS-A DA UNIŠTI GRAD!

Inače zemljište o kojem govorimo je srce parka i grada koje se prostire oko Starog zdanja, Hotela Šumadija, Arkada, Bazena…

Objekti u parku sada su vraćeni u vlasništvo države, ali u međuvremenu je donet i zakon o privatizaciji banja u Srbiji.

To je i jedini i pravi odgovor zašto tri hektara nisu vraćena – JER SE SPREMAJU ZA BUDUĆEG KUPCA!

Aranđelovčani trebaju da znaju da za uništavanja parka Bukovička banja direktno stoje Bojan Radović i Milosav Milojević.

PROČITAJTE JOŠ: MINISTRI SINIŠA I MAJA: DOKAZ DA SNS BRŽE I JAČE RADI NA UNIŠTAVANJU SRBIJE!

(izvor: arandjelovacinfo.rs)

Comments

comments