Društvo

(FOTO) Napredna kultura: Handanović vređa na društvenim mrežama i TERA LJUDE IZ SRBIJE!

Sećate li se Damira Handanovića?

Čovek koga je SNS u Beogradu postavio da bude na čelu takvih festivala kao što su BEMUS i FEST pre ovog uzleta bio je jedan od produktivnijih tekstopisaca za razne turbo-folk izvođače.

Naime, odlukom beogradskih odbornika početkom jula meseca, Damir Handanović će u naredne četiri godine rukovoditi Centrom beogradskih festivala, ustanovom koja organizuje gotovo polovinu manifestacija u oblasti kulture.

Damiru je meteorski uspon izgleda malo “udario u glavu”, pošto je odlučio da se malo razmaše na društvenim mrežama i da počne da udara po onima koji ne misle isto kao on (možda ste primetili da je ovo generalno odlika svakoga ko ima veze sa SNS?).

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ JOŠ JEDNOM UĆUTKAO SVOJE KRITIČARE

Damir je izgleda malo postao nervozan na novoj poziciji (možda od silnog posla ne može da stigne da napiše neku stih za Svetlanu Ražnatović, ko zna?) pa je danas tokom jedne razmene mišljenja na Tviteru rešio da udari na jednog tviteraša koji je poznat po svojim opozicionim stavovima.

I odma mu je poručio – da se seli iz Srbije!

Dakle, po Damirovom mišljenju, oni koji ne vole SNS i žele da se ova vlast konačno skloni sa naše grbače – treba da odu iz Srbije. I još pritom, kaže Damir – smrde.

Stvarno je neverovatno koga je SNS postavio na mesto najbitnijih kulturnih institucija u Beograd.

Ako je suditi po ovom tvitu – Damir je na nivou deteta iz prvog osnovne. I još pritom priželjkuje da svi koji ne misle kao on – nestanu iz ove zemlje.

PROČITAJTE JOŠ: “BRNABIĆ DA OBJASNI KAKO JEDAN KABLOVSKI OPERATER VREDI VIŠE NEGO PKB I RTB BOR”

Damir je ispao smešan, a ako želite možete i da ga žalite.

Mi ćemo da mu se smejemo. I da se nadamo da će uskoro da sjaše i da se vrati na svoj brlog na Pinku. Gde mu je i mesto.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO): SRBIJA SE BRANI U RAKITI: MEŠTANI OTERALI BAGERE I PROGLASILI POBEDU NA INVESTITORIMA!

Comments

comments