Društvo

(FOTO) Pogledajte najodvratnije poruke naprednjačke hunte upućene Ivanu Ivanoviću

Kao što znamo, desilo se ono što smo nažalost i očekivali – Aleksandar Vučić je prešao u “turbo mod” otimanja medija i gašenja svakog kritičkog mišljenja, direktno je ukrao i oteo 200 miliona evra narodnih para i od toga privatizovao “Prvu” i “O2” te zaokružio vlasnički udeo u televizijama sa nacionalnom frekvencijom na magičnih 100%.

Prva žrtva ovog iživljavanja bio je Ivan Ivanović i njegova popularna emisija koja se emitovala petkom u 22. Njegova poslednja snimljena epizoda, inače humanitarna, sinoć je skinuta sa TV-a, a besni psi Aleksandra Vučića počeli su odmah da kidišu na ekipu koja je uređivala.

Prvi je naravno krenuo da sikće Dragan J Vučićević, Informer je napisao ono što jedino i ume – laž. Laž da Ivanović prelazi kod Đilasa i Šolaka (iako Đilas trenutno nije vlasnik ni jedne televizije i iako je i sam voditelj izjavio da ne prelazi nigde).

Kao što vidimo psi su pušteni sa lanca i reže sve jače i jače. Naša puna podrška ide Ivanu Ivanoviću, koji će se sigurno vratiti na nacionalne frekvencije čim Srbiju oslobodimo ovog terora.

A sigurni smo da neće dugo čekati.

Comments

comments