Društvo

(FOTO) Rasprava Koje i Obradovića koja nikome nije potrebna

“Razmena mišljenja” između glumca Nikole Koja i lidera Dveri Boška Obradovića ne jenjava na društvenoj mreži Tviter.
Iako su obojica protivnici aktuelne vlasti, među sobom ne mogu baš da se slože, pa su otud od prekjuče traje rasprava o protestima „1 od 5 miliona“ koji se od decembra prošle godine dešavaju u glavnom gradu.

Ko je „tviter zajednica“, a ko „iz**bani narod koji mesecima tabana“, ko je za pauzu u protestima a ko protiv i zašto, ko se kristi ispred apoteke i da li se nečija verska uverenja vređaju samo su neka od pitanja koja su otvorena na frontu Kojo-Obradovića, a sve je kulminiralo Obradovićevim tvitom u kojem je zatražio da se Kojo odredi:

– Hoćete sa političarima ili nećete, hoćete Vi da se bavite politikom ili nećete, hoćete radikalizaciju ili nećete, ili je ideja da uvek imate suprotan stav? Ko vam brani da se izborite sa AV? Ko Vam je branio 7 godina? Šta je ideja? – upitao je Obradović.

Poštovani Nikola, ja Vas molim da se odlučite: hoćete sa političarima ili nećete, hoćete Vi da se bavite politikom ili nećete, hoćete radikalizaciju ili nećete, ili je ideja da uvek imate suprotan stav? Ko Vam brani da se izborite sa AV? Ko Vam je branio 7 godina? Šta je ideja?

Posle kratkotrajnog zatišja, Kojo je ipak odgovorio lideru Dveri i to „slikovito“:

– Evo razmišljam, polako…treba mi malo vremena. Da vidim ko su mi saborci… – napisao je Kojo na ovoj društvenoj mreži koji je propratio fotografijom medveda otvorenih čeljusti.

(Izvor: Srbin.info)

Comments

comments