Politika

(FOTO) Slika bebe Vučića i botovski komentari iste je nešto NAJODVRATNIJE što smo videli u poslednje vreme

Taman kada smo pomislili da iskazivanje javne ljubavi prema Vođi i partiji (ali, pre svega, prema Vođi) ne može da ode dalje i da se sroza dublje, morali smo još jednom da priznamo da smo – pogrešili. Posle ovoga, samo je jedno sigurno:

SNS i njegova botovska mašina ne mogu da stignu do dna. Nikad. Kad god pomislite da su konačno udarili u dno – padnu još dublje.

Tako je bilo juče i danas, kada je jedan od dežurnih blatoida objavio fotografije iz Vučićevog detnjistva. Što ne iznenađuje, naravno – ti bilteni tome valjda i služe i zato dobijaju novac iz budžeta, pošto ih više niko i ne kupuje.

PROČITAJTE JOŠ: NI DECU NIJE ŠTEDELA: DIREKTORKA ŠKOLE U VRBASU UZIMALA MITO I UCENJIVALA, A KO NIJE HTEO SEKS – DOBIJAO JE OTKAZ

Ali – kada su krenuli botovski komentari na Tviteru uz deljenje slike – tu je tek bilo svega!

Uostalom, pogledajte sliku ispod, gde na jednom mestu mogu da se vide svi ovi biseri naprednjačke misli i pravopisa.

Od čitave ove kolekciije – slika bebe Vučića je najmanje strašna (mala deca su uvek simpatična, pa čak iako će jednog dana od njih postati Aleksandar Vučić). U komentarima ima bukvalno svega. Svaki naš komentar na ove botovske komentare je suvišan.

PROČITAJTE JOŠ: NEZADOVOLJNI ČLANOVI VULINOVE STRANKE OSNOVALI NOVU PARTIJU

Kada se jednog dana bude pravila nekakva retrospektiva koliko ljudi mogu nisko da padnu, ova slika će biti jedan od jačih dokaza za tvrdnju da, kada su naprednjaci u pitanju – ne postoji dno. Oni uvek mogu jače, bolje i dublje da se uvuku svom Vođi.

PROČITAJTE JOŠ: “SAVEZ ZA SRBIJU BI POBEDIO SNS UZ NORMALNE IZBORNE USLOVE”

Comments

comments