Politika

(FOTO) Tri meseca su prošla: Grafiti sa Oliverom širom zemlje, Vučić i Slina i dalje ćute

Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića danas su osvanuli grafiti s njegovim likom i napisom OLIVER u više gradova, između ostalih, u Prištini, Kosovskoj Mitrovici, Nišu, Kruševcu, Kraljevu. Grafiti su se pojavili u toku noći.

PROČITAJTE JOŠ: NEUNIŠTIVI “KEEP LIGHT”: SADA “ODRŽAVAJU” BANDERE, JER JAVNA PREDUZEĆA NE  MOGU?

Na zidovima, trotoarima i institucijama, pojavio se njegov portert iz sudnice – okrenut leđima, osmehuje se preko ramena.

Izbor ove fotografije ukazuje na sudski proces kroz koji je prošao i na činjenicu da je upucan s leđa sa šest metaka.

Građanska incijativa SDP podsetila je da je prošlo tri meseca od ubista njihovog lidera, a da istraga još uvek nije dala nikakve rezultate. Ta građanska inicijativa će od sutra započeti akciju potpisivanja peticije da pešačka zona ili Ulica Sutjeska, u kojoj je ubijen Ivanović, dobije njegovo ime.

PROČITAJTE JOŠ: “SNS MI VEĆ DVE GODINE CRTA METU NA LEĐIMA”

Podsećamo, Aleksandar Vučić je izjavio da će otrkiti srpskoj javnosti detalje o ubistvu i tome kako napreduje istraga. Prvo je obećao za dve nedelje. To je bilo 17. marta. Do danas je prošlo gotovo mesec dana, a ni on ni Nebojša Stefanović nisu ni reč rekli građanima Srbije o ovom političkom ubistvu!

Vučiću i Stefanoviću, treba da vas je sram. Koliko god gurali ovo pod tepih, ljudi u Srbiji neće zaboraviti sve što ste radili Oliveru Ivanoviću pre nego što je ubijen!

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): SNS PO NALOGU ANDREJA VUČIĆA POKUŠAVA DA OTME BUKOVIČKU BANJU!

(izvor: N1, gerila.rs)

Comments

comments