Društvo

Gradonačelnik Niša OPET svečano otvarao benzinsku pumpu!

Novu benzinsku pumpu u Ulici vojvode Mišića, nedaleko od nišavskog mosta, svečano je otvorio sam gradonačelnik Niša Darko Bulatović. Ovo nije prvi put, da se laća makazica za presecanje vrpce kada su u pitanju privatne benzinske stanice, jer takav poduhvat obavio je i početkom 2017. godine.

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO ŠEŠELJ NE DIVLJA KADA SE RUŠI U SAVAMALI ILI KADA SE OTIMAJU PENZIJE I AERODROM?!

Premda gradonačelnik Bulatović tvrdi da nema vremena da gostuje u emisijama lokalnih nezavisnih medija, pa čak i da daje pojedine izjave, izgleda da mu ono ne manjka kada su u pitanju otvaranja privatnih benzinskih pumpi. Orkužen plavo-belim balonima, sa osmehom na licu i makazama u rukama, gradonačelnik je otvorio novu Gazpromovu pumpu u vlasništvu Rusa.

Bulatović kaže da ova benzinska pumpa “nudi sadržaj koji je potreban Nišu”, ali i “obezbeđuje nova radna mesta”.

Važno je reći da je kompanija NIS otvaranjem benzinske stanice obezbedila nova radna mesta. Reč je o velikoj i značajnoj kompaniji za Grad Niš koja svake godine izdvaja značajna sredstva za različite potrebe, pre svega naših sugrađana, kroz razne projekte. Novootvorena benzinska stanica nudi sadržaj koji je potreban gradu – rekao je Bulatović.

Ovo je, dodaje, ujedno i podsticaj za sve druge kompanije da ulažu i doprinesu razvoju našeg grada“.

Podsetimo, prošle godine je presecao vrpcu na otvaranju Lukoilove pumpe, ali su mu tada društvo pravili i njegov zamenik Miloš Banđur i načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić.

PROČITAJTE JOŠ: “AFERA JEREMIĆ” DOKAZ DA JE VUČIĆEVA SRBIJA BANANA DRŽAVA

Mi možemo još samo da dodamo da je ovo više nego smešno. U gradu u kome se odlučuje o sudbini jednog aerodroma i gde su u igri stotine radnih mesta, gradonačelnik koji otvara običnu bezninsku pumpu – deluje kao neki sitan kriminalac koji je došao do prvog većeg novca da rešio da toči naftu.

Bulatoviću – ti i takvi SNS-ovci kao ti ste istovremeno i smešni i jadni!

PROČITAJTE JOŠ: KRALJEVČANI NE ODUSTAJU – PROTEST NASTAVLJE I OVE NEDELJE

(izvor: juznevesti.com, gerila.rs)

Comments

comments