Društvo

(GRAFIKA) Šta sve majke gube sa Novim zakonom o finansijskoj podršci porodici?

Majke širom Srbije su protestovale i tražile bolje uslove za sebe i svoju decu, ali za sada nisu dobile mnogo. Svako ko čita nešto osim Informera, Alo i Srpskog telegrafa i gleda nešto što nije Pink, Studio B i RTS shvata da je Novi zakon o finansijskog podršci porodicama sa decom mnogo oduzeo majkama, trudnicama i porodiljama koje i pre njega nisu mogle da računaju na neku značajniju pomoć države. Toliko o borbi za natalitet koji svakodnevno propagiraju državni zvaničnici, neko zgradama sa manje spratova, a neko oduzamanjem pomoći majkama…

PROČITAJTE JOŠ: OVAJ DEČKO JE ČISTO ZLO: LAV GRIGORIJE OPET VARA LJUDE PO ULICAMA!

Kako ne vredi više slušati (kao da je ikad i vredelo) slušati licemerna naklapanja Slavice Đukić Dejanović i Zorana Šofera Đorđevića o tome kako oni, eto, pomažu majkama, ali je, kako reče Šofer “država na prvom mestu” – donosimo vam jednu zanimljivu grafiku.

U njom tačno možete videti šta majke gube zbog primene novog zakona.

FOTO: Mame su zakon

Ovako poređano, jasno je svima ko je najviše izgubio primenom novog zakona. Majke i njihova deca. Prisetite se ove slike kada idući put neko iz naprednog kartela počne da priča o povećanje nataliteta i više dece u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: TUŽILAŠTVO DOBILO NALOG DA SERGEJ MORA DA ZAVRŠI U PRITVORU?

Ako budete u mogućnosti – pokažite im ovu sliku. Mada, njima teško da išta može da pomogne da postanu malo normalniji.

PROČITAJTE JOŠ: NEBOJŠA STEFANOVIĆ DAO SVOM OCU DOZVOLU ZA TRGOVINU ORUŽJEM!

Comments

comments