Politika

HIT: Priča ugostitelja koji nudi svoju kafanu onome ko pronađe “novu fabriku” koja je “otovrena” pre 3 meseca

Još pre 3 meseca je potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković rekao da u Kuršumliji radi novi pogon fabrike izraelskog investitora, a lokalni opozicioni odbornik i ugostitelj Slavko Ilić već mesec dana traži “nepostojeću fabriku” i nudi na poklon svoju kafanu onome ko je pronađe i dokaže da postoji.

PROČITAJTE JOŠ: PRETUČEN UREDNIK NEZVISNOG PORTALA, POLOMLJENA MU JE JAGODIČNA KOST: TO JE SLOBODA MEDIJA U NAPREDNOJ SRBIJI!

Marinković je nedavno rekao da je još krajem proleća u Kuršumliji otvoren fabrički pogon izraelskog investitora u kome će raditi oko 150 ljudi. Međutim, građani Kuršumlije, kako su naveli za N1, ne znaju ništa o fabrici, niti znaju da li će i kada biti otvorena.

Zbog toga je lokalni odbornik i ugostitelj Slavko Ilić, kako kaže, osmislio konkurs – ko nađe fabriku, dobija na poklon kafanu (na slici ispod).

Ja nikad nisam svoju reč pogazio – onome ko je nađe odmah idemo kod notara da mu prepišem kafanu – ističe Ilić.

Ilić ističe i da građani Kuršumlije svakodnevno traže navodno otvorenu fabriku, ali je, kako kaže, “to rađeno nekom novom stelt tehnologijom” i ne mogu da je pronađu.

PROČITAJTE JOŠ: DAČIĆ POKUŠAO DA OPRAVDA BAHATU PORUDŽBINU IZ SKUPŠTINSKOG RESTORANA I DOBILI SMO, PO OBIČAJU, DEBILAN ODGOVOR!

Čekam Mojsije da dođe da nas povede. Kakvi Izraelci, ovde niko nije dolazio nikad. To je samo lagarija i laž – kazao je Đura Cahun za N1.

Napuštena fabrika i dalje čeka investitora, kafana je i dalje vlasništvo opozicionog odbornika, a potpredsednik Skupštine koji je rekao da je novi pogon otvoren, sada menja priču i kaže da nije to rekao.

Ne, ja sam rekao da će biti zaposleno. I to je definitivno. Ugovor je potpisan – tvrdi Marinković (na slici ispod).

Umesto novog pogona fabrike, na prostoru nekadašnje konfekcije 7. juli gde je navodno otvorena, kako se uverila novinarka N1, pusto je, bez mašina i radnika, pa će novi investitor imati puno posla oko uređenja ove zgrade.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI STE PRIMETILI OVAJ “FENOMEN”: KAD GOD SNS IMA NEKI PROBLEM, BLATOIDI POČNU SA NAJAVAMA RATA!

(izvor: juznevesti.com)

Comments

comments