Društvo

Janko Veselinović napao muža Ane Štajdohar

Muža Ane Štajdohar, muzičara Nikolu Demonju, verbalno je napao Janko Veselinović nakon što je Demonja napisao da su politici potrebna nova lica.

Na svom tviter profilu muzičar je napisao da “niko ne želi one koji su svojim sranjima doveli do ovih (SNS)” i rekao da sa ovakvom opozicijom građani mogu samo da lupaju u šerpe dok ne prolupaju.

“Niko ne želi da se oni vrate. U tom smislu je i gore nego 90ih. Nema svetla na kraju ovog tunela”, napisao je Demonja na svom tviter nalogu.

To je iznerviralo jednog od osnivača Saveza za Srbiju Janka Veselinovića koji mu je nedugo nakon toga brutalno odbrusio, uporedivši Savez za Srbiju sa borbom partizana i četnika protiv nacista.

“Ovakvi su ’41 govorili: “ma gde cete u šume. Sedite kući, nisu ovi Nemci tako loši. Vidi ovih golaća što se zovu antifašiati što hoće da im se suprostave, a među njima i deo kraljeve vojske.””, odgovorio je Veselinović.

Veselinović je potom upitao Demonju “gde je on bio na građanskim protestima i barikadama” uz komentar “ne videsmo te”.

Podsećamo da je Savez za Srbiju sinoć održao protest ispred Narodne Skupštine na koji nije pozvao građane pošto se održavao od 18 sati, odnosno po početku policijskog časa.

Comments

comments