Politika

JEREMIĆ OBJASNIO: Evo za koju “nagradu” je Vučić spreman da proda Kosovo?!

Samo oni koji to ne žele do sada nisu primetili da Aleksandar Vučić sprema javnost na priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije.

Referendum, istorijsko rešenje, pravno obavezujući sporazum, to su sve sinonimi onoga što se zaista i sprema. Najveći problem mu je kako za svoju izdaju da okrivi nekog drugog, apsolutno ništa drugo ga ne zanima.

Ako pogledamo u prošlost vrlo jasno se vidi da kod Vučića pojma moral ne igra nikakvu ulogu. Kao neko ko je posle 6 godina studiranja uskočio u politiku i kao neko ko ima 0 dana radnog staža i bukvalno ceo život je parazitirao na muci ovoga naroda, svima je jasno da sve što je radio i sve što radi jeste samo zarad ličnog interesa. Tako mu ni interesi Srbije i nas koji u Srbiji živimo Vučiću bukvalno ne znači ništa.

Kada je zarad para 2008. za 180 stepeni promenio ideologiju, obećao je taj potpis zarad dolaska na vlast – sada kada je na vlasti, obećanje mora i da ispuni. A šta je ta “nagrada” koju bi dobio nakon što Srbiju “oslobodi” svoje južne pokrajine?

Nema sumnje da bi nakon tog potpisa od svojih “zapadnih prijatelja” dobio vetar u leđa za još jedan mandat, upravo zato i ne čudi da u planu ima održavanje referenduma i vanrednih izbora u istom danu.

Još jednom da podsetimo, mi se pitamo za sve, ne smemo da dozvolimo da ponovo budemo izigrani od strane Vučića i njegove medijske mašinerije, a oni samo žele da poklone Kosovo zarad još 4 godine vlasti.

Da li ćemo im dozvoliti?

Comments

comments