Politika

Jerkov: “Vreme je i za proteste u Novom Sadu”!

“Građani više ne žele da trpe nasilje, autokratiju, pljačku i poniženja”

Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov ocenila je danas da je vreme da se građanski protesti organizuju i u Novom Sadu, da Novosađani pošalju jasnu poruku da će se boriti za demokratiju u svom gradu i u svojoj zemlji.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) POJAVIO SE NOVI DOKAZ DA JE VUČIĆ ŠTITIO MITROVIĆEVOG SINA POSLE SAOBRAĆAJKE!

„Osvajanje demokratije je borba koja se mora voditi u celoj Srbiji, a Novi Sad je svaki put do sada pokazao da ima snage da bude jedan od najvažnijih centara te borbe“, navela je Jerkov u pisanoj izjavi.

Ona je kazala da je posle skoro mesec dana održavanja građanskih protesta u Beogradu jasno da građani Srbije više ne žele da trpe nasilje, autokratiju, pljačku i poniženja.

PROČITAJTE JOŠ: PROTESTI POČINJU I U NIŠU, PRVI SUTRA U 18H!

„Oni su masovnim izlaskom na ulice pokazali da ne žele više da pristaju da budu žrtve, a činjenica da je na svakom narednom okupljanju bilo sve više ljudi govori o tome da ne žele ni da trpe laži koje režim Aleksandra Vučića plasira, kako o protestima, tako i o stanju u zemlji“, poručila je Jerkov, koja je i potpredsednica DS.

Prema njenim rečima, ciljevi i zahtevi protesta moraju biti jasno postavljeni i sigurno je da će Novosađani pokazati da im je dosta i da neće odustati sve do njihovog ispunjenja.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO VULINE: MINISTARSTVO ODBRANE PRED BANKROTOM!

(izvor: autonomija.info)

Comments

comments