Društvo

Jezive pretnje Kulačinovoj majci: “Tvog sina treba obesiti”

Majka voditelja podkasta „Dobar, loš, zao“ Nenada Kulačina napadnuta je sinoć u Boru, prenosi Danas.

Ona se nalazila u stanu kod prijateljice, kada se iznenada pojavio izvesni Gaša, počeo da joj preti i agresivni verbalni napad završio rečima „Tvog sina treba obesiti“. Žena se uplašila, odmah napustila stan, međutim, tek malo pre je svoju decu obavestila u tome jer je bila u šoku i, kako im je rekla, nije htela da ih plaši.

Vidno uznemiren, Nenad Kulačin kaže za Danas da ne zna ništa o tom Gaši, ali kada bude saznao detalje, podneće krivičnu prijavu.

“Moja majka živi u Boru, a ja u Šapcu. Ona i ne gleda naše emisije i ne zna šta se događa. Ovo je udar na porodicu zbog drugačijeg stava i ne znam šta je sledeće, ne smem ni da pomislim”, kaže Kulačin.

On dodaje da je upozorovao da ovako nešto može da se desi, kada je Tužilaštvo prošle sedmice odbacilo krivičnu prijavu Aleksandra Šapića zbog pretnji izrečenih voditeljima DLZ.

“Time je poslata poruka da svako može ne samo da nam preti, već da radi šta god hoće. Svima koji su kritičari režima. Sem te pretnje, Marko i ja smo danima na udaru aktuelne vlasti i njihovih medija zbog onoga što radimo. Ta atmosfera koju su kreirali je i dovela do ovoga. Pređena je svaka granica normalnosti”,  naglašava Kulačin.

On dodaje da za razliku od onih koji podržavaju režim ili su deo njega, ne može da se pojavi na Pinku, Hepiju i u ostalim medijima i da kuka kako mu je napadnuta majka.

“Za razliku od tih koji kukaju, moja majka je stvarno napadnuta. Ozbiljno sam zabrinut za bezbednost svoje porodice”, ukazuje Kulačin.

Comments

comments