Politika

Još jedan PSG-ovac bojkotuje PSG!

Nakon što je Branislava Dedić, inače 49. na listi kandidata za narodne poslanike Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića, izjavila da ona uopšte neće ni izaći na izbore, javio se još jedan istaknuti član ovog Pokreta koji je takođe najavio bojkot izbora a time i PSG-a.

Naime, reditelj i član Političkog saveta PSG-a Goran Marković izjavio je da će predstojeće izbore bojkotovati jer mu “cela ta igra liči na šibicarenje”.     

 To je najobičnija krađa, najobičnija prevara, ali sve ima formu nekakve predstave. Tako da, ja mislim da su ovi izbori čisto šibicarenje i nemam nameru da u tome učlestvujem i zato neću izaći na njih”, poručio je Marković, a prenosi portal Direktno.

Goran Marković, doduše, nije stavljen na izbornu listu PSG-a, ali se jeste fotografisao ispred šatora u kojem je ovaj Pokret skupljao potpise za predaju liste.

Za razliku od Markovića, Branislava Dedić jeste na izbornoj listi ali je po proglašenju liste od strane RIK-a vrlo brzo objavila da ona na izbore neće izaći. Ona je nedavno, aludirajući očigledno da predizborni slogan PSG-a “Šta čekamo”, ponovo oplela po tom Pokretu, napisavši na svom tviter naloggu:

Kada čujem “za našu decu” nije mi dobro. Pa onda kada neko pita šta čekamo? Evo ja čekam nekoga kome ću moći da verujem. A ne samo trka za foteljom i parama. Fuj.”

Comments

comments