Politika

Jovanović: “Vesić i Mirković upropastili Voždovac, sa razlogom nas se plaše”

Harangi protiv Narodne stranke, nakon osnivanja mesnog odbora u Jajincima, pridružio se i šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković, koji čak pominje Voždovčane u kontekstu reči „stoka“.

Podsećam gospodina Mirkovića i njegovog šefa Vesića da osuda osnivanja odbora jedne opozicione stranke više priliči fašističkom, nego demokratskom društvu.

PROČITAJTE JOŠ: POBEDA RADNIKA PTT U BORBI PROTIV PUPS-OVE DIREKTORKE!

Mirković ne razume da posle 10 godina vlasti SNS na Voždovcu, ne može nikako prebaciti krivicu za katastrofalno stanje na stranku koja je osnovana pre godinu i po dana.

Loading…

Mirković (na slici ispod) i Vesić nisu izgradili od nule nijednu školu niti vrtić u čitavom Beogradu, a kamoli na samom Voždovcu. Nije im Narodna stranka kriva što u naselju Stepa Stepanović još uvek stoji prazna formirana parcela za vrtić, kao i što nisu izgradili vrtić na Banjici koji su obećavali od 2013. godine.

Godinama obećavaju obnovu ambulanti u Ripnju i Kumodraž selu – i to su slagali.

PROČITAJTE JOŠ: VLAST SPREMNA NA NEKE USTUPKE, OPOZICIJA TRAŽI SMENU MAJE GOJKOVIĆ

Neka Mirković pita svog šefa Gorana Vesića zašto je sebi izgradio mauzolej na Cvetnom trgu, dok se preliva septička jama u osnovnoj školi „Vasa Čarapić“ i dok deca Kumodraža nemaju nijedno igralište.

Obećavam građanima Voždovca da ćemo prodati luksuzni vozni park koji je gradska uprava ovih dana sebi obezbedila u vrednosti od gotovo dva miliona evra i da ćemo od tih sredstava izgraditi sve nedostajuće vrtiće, škole i igrališta na teritoriji gradske opštine Voždovac, a od sredtava namenjenih za gondolu na Kalemegdanu ćemo završiti kompletnu kanalizacionu mrežu u prigradskim naseljima ove opštine.

Beograđani i Voždovčani zaslužuju bolje od dvojca Vesić-Mirković, a njihova nervoza i uvrede jednoj novoj opozicionoj stranci samo pokazuju da su svesni da su kod građana potrošili sav kredit.

PROČITAJTE JOŠ: POČELI DA VRBUJU I PO BOLNICAMA: POZIVNICE ZA VUČIĆEV MITING I U SPECIJALNOJ BOLNICI!

(izvor: narodna.org.rs)

Comments

comments