Zabava

Kako da znate da li je ONA dobra u krevetu?

Devojke pišu savete za devojke kako da zavode, pričaju međusobno (detaljnije i prljavije nego što to rade muškarci, verujte) i dele iskustva i to se već prekalilo od malih nogu. Sve ono što vi pročitate, one su napisale, što znači da su totalne budalaštine i neistine. Ok, naći će se neki iskreni portal poput našeg da vas poduči, ali malo nas je. Kosmopolitan generacija je uzela maha i izvrnula neke tako jednostavne stvari koje su se nekada učile u praksi, a ne u novinama, a seks je jedna od njih.
Pa ‘ajde da počnemo sa tim čime vam drugi pune glavu i da vidimo ima li zrnce istine u tome.

Zanjiši kukovima

Muškarci vole da gledaju žene dok vrckaju dok šetaju. A mešanju u tami disko kluba uz neki brzi ritam, pa to se podrazumeva da će izazvati lascivne muške poglede. Ako vrtoglavo meša prirodnim lepotama u petoj brzini i u svim pravcima, znači da će tako vrteti i lomiti vašeg vršnjaka u postelji, zar ne? E, pa ne. To što može, ne znači da hoće. I najvatrenija i najluđa devojka u klubu, u krevetu može ležati kao naftna mrlja na Pacifiku, bez zvuka i pomeranja, “ka’ podgrejan leš”.

Tako da se ne dajte prevariti – previše entuzijazma u pomeranju karličnog dela, može da znači totalnu stagnaciju u ležećem položaju. Ali i u stojećem, sedećem…

Poslednji poljubac

Da se razumemo, poljubac je veoma bitan i dosta žena neće ulaziti u dublji kontakt sa nekim ko ne zna da se ljubi, jer ako to ne odgovara, sve ostalo biti bezveze. Kod muškaraca je to isti slučaj, ako planiraju ponavljanje susreta sa dotičnom osobom neveštog jezika. Ako je samo jednokratna rekreacija u pitanju, onda se ne dajte zavarati. To što ona ne zna da koristi jezik pri ljubljenju, uopšte ne mora da znači da ne zna da ga koristi na strateškim mestima. Čak se možete iznenaditi.

Ipak, većina muškaraca se slaže da se bolje seksaju devojke koje se dobro ljube. Ovi ostali su verovatno bili mnogo zagoreli.

Pipni me nežno

Kažu eksperti, naravno sa Univerziteta u Masačusetsu (koji bi drugi), da će žena koja bez problema dodiruje muškarca u javnosti veroatno biti jako opuštena jednom kad se nađete iza zatvorenih vrata. Nežan dodir po vratu tokom večere u restoranu mogao bi da predstavlja pravu tigricu u spavaćoj sobi. Ali, pijana cura koja se po vama veša na plesnom podijumu u noćnom klubu verovatno će isto tako beživotno visiti i na vašem trosedu kad je privedete u svoju jazbinu zadovoljstva. Ima neke logike, je l’? E, pa i nema. To što vas dira na javnom mestu ne znači da će seks biti dobar, ona samo signalizira da želi polno da opšti sa vama i daje vam to do znanja. A ako je pripita, može biti prava tigrica u krevetu i opuštenija i razuzdanija nego što bi bila da je trezna. Tako da, i ovaj mit je razbijen.

Ružne žene u krevetu vrele

Postoji mišljenje da su ružne žene bolje u seksanju od lepih žena. Jer, nameće se logika, pošto je već ružna, onda treba više da se trudi, što znači da je bolja u seksu, dok lepotice ne moraju da ulažu napor kada su već tako lepe, već samo zalegnu i dignu noge u vis. Po tom šablonu razmišljanja, ružni muškarci moraju da zapnu iz petnih žila i budu pastuvi, dok lepotani treba da legnu na leđa, stave ruke pod glavu, u principu “Mala, penj’ se i talasaj dobro”. Što bi dalje sledilo ka tome da bi ružni muškarci i ružne žene u simbiozi imali neviđen seks, a lepi ljudi bi bili primorani na nešto jadno i bedno, što se seksualnim odnosom ne može ni nazvati. Da li vam je sada jasno kako glupo zvuči ova pretpostavka?

Prljave priče

Ukoliko žena priča maznim glasom sa puno seksualne konotacije i lascivnih reči, znači da će vam u krevetu iscediti svaku kap tečnosti iz tela i noge pretvoriti u pihtije? Opet ste u krivu. Žena koja otvoreno priča o seksu, ili narodski rečeno ima pogana usta (ju, rekla je reč na p!), možda svojom eksplicitnošću pokušava da maskira svoju nesigurnost i neiskustvo na tom polju i vrlo je verovatno da vam neće zapaliti ni plamičak, a kamoli vas naterate da se spontano zapalite od strasti.

Naravno, ukoliko je žena po prirodi otvorena i iskrena i sigurna u svoju seksualnost i preformans u intimnom rvanju, onda je vrlo verovatno da će biti pravi uragan u krevetu. Ali, da se ne lažemo, takve su retke k’o flamingo na Aljasci.
Sa druge strane, mirna voda roni breg, a ispod mire sto đavola vire, tako da te sramežljive ustvari mogu biti opasne po vašeg vršnjaka. A mogu isto tako biti još sramežljivije, tako da ajd’ da kažemo da je ovo pola-pola, i da je čaša istine dopola puna.

Posle ovog duhovitog i zanimljivog teksta, pogledajte i naše glave priče za ovaj ponedeljak.

(VIDEO): Kako SNS kupuje glasove i uništava javna preduzeća?

Vlast godinama krade pare namenjene Srbima na KiM! Ko će odgovarati?

Neverovatno: 14 miliona za 14 metara asfalta!

Comments

comments