SvetZabava

Ko je kriv što je onaj mali plavi ostao sam u kući?

Teško je zamisliti detinjstvo bez maštovitog i nestašnog Kevina Mekalistera. Nema porodice koja se u toku praznika nije skupila i bar jednom pogledala ovaj urebesan klasik sa klincem koji je zaboravljen od strane roditelja i ostavljen “Sam u kući”.

Pošto su praznici nadomak naših trpeza i televizora, setićemo se Kevina i njegovih dogodovština na malo drugačiji način.Nema klinca koji nije zavideo ovom simpatičnom dečkiću – ogromna kuća, nenormalno mnogo igračaka i što je najbolje – sam je u kući. Sumnjam da ste pomislili IKADA zašto je ovaj plavušan zaboravljen, koga to uopšte zanima. Film k’o film, nešto se mora desiti da bi nastao zaplet. Mi smo bili dovoljno dokoni da se pitamo zašto, ali neko je bio dokoniji pa je našao i “navodni” razlog za Kevinov ostanak kući.

Nije prvi ni posledni put da se oduševimo internetom i nečijim skrivenim rediteljskim talentom, ali ovo je za medalju.
Scena u kojoj Kevinov otac čisti mleko prosuto po stolu traje nekoliko sekundi. Ono što mnogi nisu primetili je da nakon čišćenja on uzima i mališanovu kartu zajedno sa mokrim salvetama i baca je u kantu.

Jeste li je primetili?

Naravno, ovo izgleda kao najobičnija slučajnost ali postoje oni sa bujnom maštom koji imaju drugačije objašnjenje.

“Pretpostavljam da je to uradio jer je Kevin jedini ukućanin koji se ne slaže sa stricem Frenkom”, to je bila blaža verzija, sledeća je hardkor.
“Unajmio je dva pljačkaša da mu obiju kuću, nadajući se da će se uplašiti kada vide i Kevina tu pa će ga u strahu ubiti” – dajte čoveku Oskara za triler i bolestan mozak.
Bilo kako bilo, mnogi od nas i dan-danas mnogi se razneže kada se Kevin na kraju ponovo sretne sa majkom.

(Izvor: noizz.rs)

Comments

comments