Politika

KUKAVICA: Vesić u Skupštinu ušao na ZADNJI ULAZ, da ne bi primio rezultate referenduma na Starom gradu!

Predstavnici opštine Stari grad pokušali su da uruče zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću rezultate izjašnjavanja građana te opštine o infrastrukturnim radovima, ali je on odbio da primi te rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: TEK ŠTO SU OTVORENI 2 TUNELA NA KORIDORU 10 SE ZATVARAJU?!

Vesić je okupljenima ispred Skupštine grada kazao da je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać kriminalac i da neće da razgovara, nakon čega je ušao u zgradu Skupštine.

Loading…

Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać došao je sa grupom građana ispred glavnog ulaza u Skupštinu Grada Beograda da sačeka Vesića i uruči mu rezultate, ali je Vesić u zgradu ušao na sporedi ulaz, gde ga je čekalo nekoliko predstavnika opštine Stari grad.

Ispred Skupštine grada donet je pano sa rezultatima izjašnjavanja građana, a predsednik opštine Stari grad pozvao je gradonačelnika da izađe i da mu uruči rezultate.

PROČITAJTE JOŠ: GUŽVE U BEOGRADU ĆE TEK SAD POSTATI NEPODNOŠLJIVE

Obezbeđenje Skupštine kazalo je Bastaću da nema zakazano, da gradonačelnik ne može da ga primi i uputilo ga da rezultate preda na pisarnici.

Bastać je zatražio od gradonačelnika da se oformi Komisija građana i nezavisnih predstavnika struke kako bi se rešio problem poput kolapsa saobraćaja u gradu, radova, ili izgradnje gondole.

Na izjašnjavanje gradjana opštine Stari grad izašlo je 21,7 odsto građana te opštine, a 87 odsto se izjasnilo da je protiv proširenja pešačke zone na Trgu Republike i uvođenja trolejbuskog saobraćaja oko Gundulićevog venca i ulica Venizelosova i Žorža Klemansoa.

PROČITAJTE JOŠ: POŽAREVAC: STRAHOVLADA SNS-A PRIMA SVE VIŠE UDARACA

(izvor: N1)

Comments

comments