Politika

“Lažni rezervista i lažni patriota Vulin će najviše učiniti za Vojsku kad iz nje ode!”

Izvor: N1

Predsednik Vojnog sindikata Srbije (VSS) Novica Antić poručio je danas ministru odbrane Aleksandru Vulinu da će “najviše učiniti za Vojsku Srbije (VS) kad iz nje ode”.

“Lažni socijalista i levičar, lažni rezervista i lažni patriota Aleksandar Vulin, najviše će učiniti za Vojsku Srbije kad iz nje ode. Toliko sramote, nesposobnosti, diletantskog ponašanja i štetnih odluka ne pamti istorija naše slavne vojske”, ocenio je Antić.

Povodom nedavne Vulinove izjave da je “snaga VS pre svega u njenim ljudima”, Antić je kazao da je VS danas potpuno politizovana i potčinjena Vulinu i njegovoj ‘ekipi’ iz ‘kombi stranke’ koja sistematski i svakodnevno uništava našu vojsku iznutra.

Kako je naveo Antić, “licemerno je što se Vulin setio pripadnika VS sad kad mu se ‘fotelja ljulja'”, pogotovo što je za vreme od kad je miinstar odbrane “vojsku napustilo više od 5.000 profesionalaca”.

“Njegovo ministrovanje nanelo nam je veće gubitke nego ratovi u koje su nas slali. Niko nije narušio medjuljudske odnose u vojsci kao što je to učinio Vulin. Do te mere da mu na kolegijume ne dolaze najbliži saradnici. To je fakat. To danas zna svaki vojnik”, rekao je Antić.

Antić je rekao i da je Vulin “proganjao pripadnike vojske samo zbog toga što su tražili bolje uslove rada, zaštitu svojih prava, kolektivni ugovor”.

“I pored svega, on danas ima obraza da priča o brizi o ljudima, onim ljudima kojima kao poslodavac ne isplaćuje topli obrok, prevoz do posla u realnom iznosu, dnevnice, regres, kojima je ukinuo subvencije za stambeno zbrinjavanje, koji plaćaju participaciju za lečenje dvostruko više od ostalih gradjana, koje svakodnevno diskriminiše po više osnova”, naveo je Antić.

Comments

comments