Društvo

“Ljudskim životima je plaćena cena neodgovorne naprednjačke vlasti”!

U Kovinu su, u roku od tri dana, pale dve žrtve neodgovornosti i nestručnosti opštinske vlasti predvođene Srpskom naprednom strankom, koju još čine Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Savez vojvođanskih Mađara. Na neuređenom i neobezbeđenom kovinskom kupalištu Šljunkara (na slici ispod), gde čak nije ni postavljeno upozorenje za kupače, utopila su se dva mlada čoveka, kažu u Novoj stranci.

PROČITAJTE JOŠ: BOLESNO: GAZDA NAPREDNJAKA OPET UVREDIO SRBE, NAZVAO IH KUKAVICAMA!

S obzirom na praksu postavljanja nestručnih, nesposobnih i neobrazovanih stranačkih poslušnika i njihovih rođaka na najodgovornije funkcije, postavljalo se pitanje cene kojom će građani platiti takvu bahatost i neodgovornost. Nažalost, plaćeno je najskupljom cenom – ljudskim životima.

Opštinski odbor Nove stranke u Kovinu očekuje od nadležnih organa da profesionalno utvrde krivce koji su, svojim nečinjenjem i nepostupanjem u vezi sa bezbednošću kupača, odgovorni za izazivanje ove tragedije i da oni budu adekvatno kažnjeni.

PROČITAJTE JOŠ: NIČIĆ NE STAJE: OBJAVIO SPISAK I ISPROZIVAO LJUDE KOJI NEĆE DA ROBUJU U ZAJEČARU!

Od nosilaca opštinske vlasti zahtevamo da se suoče sa svojom odgovornošću i da se počnu baviti interesima građana naše opštine, umesto ostvarivanjem svojih ličnih interesa, privilegija, partijskim zapošljavanjem i nepotizmom.

PROČITAJTE JOŠ: ZA VUČIĆEV I VULINOV OBAVEZNI VOJNI ROK TREBA IZDVOJITI POLA MILIJARDE EVRA!

(izvor: novastranka.rs)

Comments

comments