Društvo

Ludilo SNS-ovog poslanika: Nemački sudija se svetio za Drugi svetski rat, Srbi su “mali Rusi”?!

Svetsko prvenstvo u fudbalu se odavno zahuktalo. Takmičenje po grupama se polako privodi kraju, Srbija sutra mora da pobedi Brazil da bi prošla u drugi krug (nama, uprkos optimizmu javnosti, ovo i dalje izgleda kao nerealan scenario), a neki još uvek pričaju o utakmici sa Švajcarskom.

Prethodnih dana više se pričalo o Švajcarskoj, nego o Brazilu, što je samo po sebi glupo: Švajcarska je prošlost, a ako naša reprezentacija uopšte planira nešto da uradi na ovom prvenstvu, treba valjda da razmišlja o narednom protivniku, kako to već vole da istaknu sportski novinari i “fudbalska javnost”.

PROČITAJTE JOŠ: ZORANINO PISMO FUDBALERIMA JE UVREDA ZA ZDRAV RAZUM I ZA CELU SRBIJU!

Avaj, od svih naprednih fudbalskih “znalaca” slušamo isto: prvo je o bitci za Kosovo (protiv Švajcarske), zatim o tome kako nas je sudija pokrao, kako bi trebalo da ide u Hag, kako je sve jedna velika zavera protiv srpskog naroda i tako dalje…

Od SNS-ove nesposobne bulumente koja je zasela na sva bitna mesta u državi, ali i u domaćem fudbalu ne očekujemo da čujemo ništa pametno: Vučić, Kokeza, Krstajić nisu nikad bili poznati po bistrini ili pameti. Ipak, sve njihove glupave izjave prethodnih dana sada je zasenio SNS-ov poslanik u Skupštini Srbije – Miroslav Lazanski!

Lazanski, nekada poznat kao vojni analitičar, a danas kao teoretičar zavera protiv Vučićeve Srbije, našao je uzrok poraza od Švajcarske ni manje ni više nego u – Drugom svetskom ratu!

PROČITAJTE JOŠ: “RASIMOV ČOVEK” OSNOVAO FIRMU SA KAPITALOM OD 1000 DINARA I ODMAH DOBIO 6 MILIONA!

U autorskom tekstu za sputnik.rs, koji je preneo i nešto što se zove “Informer” Miroslav mrtav `ladan zaključuje sledeće:

“Nemac nam nije dosudio čisti penal na svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji… Sve je to nemački sudija namerno uradio upravo u Kalinjingradu, nekadašnjem pruskom Kenigsbergu. Kako ruska fudbalska reprezentacija nije igrala u Kalinjingradu, tu su bili “mali Rusi”, odnosno Srbi, pa je nemački sudija pristupio direktnoj reviziji rezultata Drugog svetskog rata. Rusi ne mogu da izgube, ali Srbi moraju. Upravo na mestu gde su Nemci izgubili Prusku”

Eto, toliko od Miroslava. Ništa Feliks Brih, ništa pokvarena FIFA, ništa nemačko-švajcarski savez, ništa Albanci, Kosovo, Džaka, Šaćiri, šiptarski lobi – već, bato moj, nacizam! Koji se sveti Rusiji za 1945. godinu! I to preko Srba! Koji više nisu samo slovenska braća sa Rusima, već i sami “mali Rusi”!

Ovo je prilog tome ko sedi u Narodnoj skupštini i ko dobija naše pare da bi zastupao “interese naroda”. Miroslav Lazanski je nekada davno bio uvaženi novinar i vojni analitičar. Danas je samo klovn u Vučićevom cirkusu.

U normalnim državama ljudi koji ovako nešto lupetaju na javnom mestu, uglavnom budu odvedeni u jednu ustanovu gde dobiju košulju koja se kopča na leđima…

PROČITAJTE JOŠ: “VUČIĆ NEMA HRABROSTI DA SAM DONESE ODLUKU, PA SE KRIJE IZA REFERENDUMA”

Comments

comments