Politika

Lutovac alergičan na polen Lavande – raspušta statutarnu komisiju

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac sazvao je Skupštinu DS i predložio raspuštanje statutarne komisije koja je pre nekoliko dana poništila odluku o raspuštanju omladine time na čelo omladine stranke postavila lice iz “Lavanda” omladine.

Nakon što je statutarna komisija poništila odluku o raspuštanju omladine, Lutovac je ocenio da je to protivno interesu stranke te da se na komisiju vršio uticaj iznutra i predložio raspuštanje iste.

“S obzirom da Statutarna komisija, sprovodeći pravno nasilje, opstruiše rad organa stranke i sprečava sprovođenje političkih odluka koje su donete ogromnom većinom u skladu sa Statutom, odlučio sam da sazovem Skupštinu DS kojoj ću predložiti raspuštanje Statutarne komisije i izbor novih članova Statutarne komisije”, rekao je Lutovac agenciji Beta.

Predstavnici “Lavanda” omladine nisu želeli da komentarišu ovakav potez Zorana Lutovca dok nemaju sve informacije na raspolaganju.

Mi podsećamo da je trenutni predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac raspustio omladinu nakon što je za predsednika izabran kandidat kojeg, kako navodi naš izvor iz te stranke, nije podržan od stranke Lutovca.

Comments

comments